Alle tijd om de handleiding van je camera eens door te nemen

Een goede tip om je tijd nuttig te besteden. Camera’s hebben tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden, daarom zijn de handleidingen, voor zover je nog een gedrukt exemplaar krijgt, behoorlijk dik geworden. De meeste camerabezitters nemen niet de moeite deze voldoende te bestuderen. Als je de camera bovenwater gebruikt bij standaard situaties kom je daar waarschijnlijk wel mee weg. Onderwater is dat toch een ander verhaal.

Ken de camera (ook in het onderwaterhuis) op je duimpje!

Als je onderwater gaat fotograferen is de situatie heel anders. Daarom gebruik je vaker verschillende instellingen. Het is handig als je die snel en moeiteloos weet te vinden. Oefen dus ook met de camera in het onderwaterhuis, terwijl je rustig op de bank zit. Onderwater heb je met zoveel zaken te maken dat je niet nog eens rustig kunt gaan uitpuzzelen waar een instelling is te vinden. Oefen daarom eerst heel veel met de camera bovenwater zodat je eenmaal onderwater de instellingen meteen kunt vinden. Op zoek naar de gebruikshandleiding dus en lekker aan de slag!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op! Veilig via de telefoon of via email. We zijn gewoon aan het werk, maar we proberen contacten in de showroom zo veel mogelijk te minimaliseren. De showroom is momenteel dus alleen op afspraak geopend. Blijf gezond!