Team Onderwaterhuis zilveren plak op WK Onderwaterfotografie in Cuba!!

Het team van Onderwaterhuis.NL (Marco Heesbeen met assistent Corné Bolders) had in de aanloop naar het kampioenschap geoefend op Bonaire en de laatste tijd vooral veel in het zwembad. Allerlei technieken uitgeprobeerd, prijswinnende foto's van eerdere WK's uitvoerig bekeken en veel foto's met jury-commentaren bekeken. In Cuba was het erg spannend. Het moest toch allemaal maar gaan gebeuren in vier duiken! De duikplaatsen op de wedstrijddagen zijn van te voren niet bekend....je weet dus niet wat je kunt verwachten op die plaats. Maar...het Nederlandse team had geluk! Zij gingen op de wedstrijddag duiken op de duikstek, die voor hen ook de oefenplaats was geweest. Daar hadden de dag ervoor prachtige foto's kunnen schieten! 

Onderstaande groothoekfoto zorgde voor een zilveren plak voor team Onderwaterhuis.NL. Waanzinnig trots zijn we op onze collega's! Dinsdag 16 april komen ze thuis uit Cuba! We gaan ze natuurlijk verwelkomen op Schiphol. 

 

Henny Blokvoort en Stella Huiskamp behaalden met twee foto's uit hun reeks een top tien positie. Ook jullie gefeliciteerd namens het team van Onderwaterhuis.NL!