Ikelite 200DL onderwaterhuis Canon EOS 800D en T7i #71724

€ 1.983,15 € 1.638,97
Niet voorradig. Verzending na 2-5 werkdagen
SKU
IK71724
Voeg toe aan verlanglijst


Ikelite 200DL onderwaterhuis t.b.v. Canon EOS 800D en T7i #71724

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Het onderwaterhuis heeft ook een compatibele DL Lenspoort nodig. Deze is niet inbegrepen.

 Bekijk hier het poortoverzicht voor dit onderwaterhuis..



IKELITE 200DL VOOR DE CANON 800D EN T7i

Een functionele en duurzame waterdichte behuizing die van de Canon 800D een echte onderwatercamera maakt. Geschikt voor duiken, snorkelen, surfen, zwembad en elke andere toepassing op of rond het water. 

Ergonomie en omgang
Goede ergonomie is van cruciaal van belang als men zich moet concentreren op compositie, focus en belichting. Grote, gebogen bedieningshendels plaatsen de belangrijkste bedieningselementen precies waar je ze nodig hebt zoals de sluiter en autofocus (via de AF / MF-knop). Beide hendels kunnen worden verlengd met behulp van de optionele ‘’Shutter Trigger Extension’’ voor een perfecte afstand bij gebruik van een rechterhandgreep. Het grote, superheldere LCD-scherm van de camera is van rand tot rand zichtbaar via de achterkant van de behuizing. 

Opstelling
Een kleine montageplaat wordt aan de onderkant van de camera bevestigd en wordt als volgend aan de voorkant van de behuizing bevestigd. De camera-montageplaat hoeft niet van de camera te worden verwijderd voor gebruik boven water of bij het vervangen van de batterij of geheugenkaarten. De montageplaat is aan de onderkant voorzien van een statief schroefdraad, zodat deze op een statief boven water ook bevestigd kan worden. De behuizing is exclusief ontworpen voor de Canon 90D camera.

 Poort-systeem

Het is heel eenvoudig om poorten te bevestigen aan de behuizing: plaats de poort en draai de duimschroeven vast. Dit onderwaterhuis is geschikt voor poorten van het DL-poortsysteem. Ikelite heeft die poorten gemaakt voor een selectie van de beste zoom-, macro- en groothoeklenzen zodat die onderwater gebruikt kunnen worden.

M16 Accessoire poort
De reserve M16 doorvoer kan gebruikt worden voor het gebruik van accessoires zoals bijvoorbeeld een HDMI doorvoer. 

Vacuümtesten
De behuizing is standaard geleverd met een vacuüm ventiel die bevestigd is aan de zijkant. Met de vacuüm set kun je het huis vacuüm pompen om te controleren dat het huis inderdaad 100% waterdicht is. De optionele vacuüm pomp die nodig is om de behuizing vacuüm te pompen wordt niet meegeleverd. 

Verlichting
Water zorgt voor verlies van kleuren, licht en contrast hierdoor is het van belang om de afstand van het onderwerp zo kort mogelijk te houden. Voor de beste resultaten raden we een externe flitser of een videolamp aan. 

Flitsers met alleen een optische aansluiting zijn niet compatibel met deze installatie. Een externe flitser moet worden aangesloten via een elektrische synchronisatiesnoer.

TTL Belichting

Het onderwaterhuis ondersteunt het fotograferen met handmatige flitsers of het toevoegen van TTL-elektronica. De meegeleverde hotshoe met Ikelite ICS-5-voetje ondersteunt handmatige flitsinstellingen met een breed scala aan flitsers, waaronder Ikelite, SEA & SEA, INON en andere. 

Viewfinder
De ingebouwde Super-Eye-zoeker biedt een verbeterd zicht op de optische zoeker van de camera wanneer deze door een duikmasker wordt bekeken. De zoeker is eventueel snel en gemakkelijk te vervangen door een optionele zoeker (6890.2).  

Duurzaamheid en corrosievrije prestaties
De behuizing is gemaakt van wit ABS-polycarbonaat. Dit materiaal is sterk en corrosievrij en vergt minimaal onderhoud. ABS-PC is lichter dan aluminium voor gemak tijdens het reizen. De witte kleur weerkaatst de zon om je camera langer koel te houden. 

Specificaties
Max. diepte: 60 meter
Poort type: DL
Bediening voor alle camerafuncties behalve: dioptrie instelknop, control wiel lock, LCD verlicht knop, flits knop, joystick kan niet omhoog, omlaag, links of rechts (kan wel ingedrukt worden)
Twee 1/4-20 schroefdraad bevestigingen voor de montage van een tray met een afstand van 76 mm
Drijfvermogen varieert afhankelijk van de bevestigde poorten
Gewicht: 2121 gram
Afmetingen: 229 x 178 x 165mm
Materiaal: ABS-PC, acrylvezel, acetaal 

In de doos:
-Behuizing
-Hoofd O-ring # 0132.59 (geïnstalleerd)
-Poort O-ring # 1032.45 (geïnstalleerd)
-“tray” met links handvat die beschikt over quick release
-.050” inbussleutel # 0945.11
-1/16” inbussleutel #0945.16
-Zoom ring houder #75900
-Gereedschap voor de zoom ring houder #0945.06
-Siliconen smeermiddel 1cc tube

Meer informatie
Merk cameraCanon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite 200DL onderwaterhuis Canon EOS 800D en T7i #71724
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden