Ikelite 200DL Onderwaterhuis Fujifilm X-T3 #71503

€ 2.451,15 € 2.025,74
Niet voorradig. Verzending na 2-5 werkdagen
SKU
IK71503
Voeg toe aan verlanglijst


Volledig functionele en duurzaam onderwaterhuis voor de Fujifilm X-T3 spiegelloze digitale camera. Geschikt voor duiken, snorkelen, surfen, zwembad en elke toepassing in of rond het water tot een diepte van 60 meter.

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

De behuizing wordt geleverd zonder poort. Zie hieronder de link naar de poort kaart.

View the DL Port Chart for Fujifilm X-Mount...

Deze behuizing is voorzien van het robuuste Dry Lock (DL) poortsysteem van Ikelites. "Dry Lock" verwijst naar de plaatsing van de o-ring aan de buitenkant van de poortbevestiging. Dit verbetert de zichtbaarheid en verkleint de kans dat er water op uw kostbare camerasensor valt. DL-poorten zijn de lichtste op de markt, maar toch robuust en bestand tegen ruwe branding. De bevestiging is snel en veilig. Een systeem van extensies kan gemakkelijk een grote verscheidenheid aan lenzen bevatten.

De meeste populaire zoomlenzen en geselecteerde lensfocusringen kunnen worden ingeschakeld met behulp van een eenvoudige versnelling die de aanpassing binnen handbereik brengt. Een grote, soft-touch knop aan de zijkant van de behuizing maakt fijnafstelling een fluitje van een cent. De zoom- en focusversnellingen verschillen afhankelijk van de lens die u gebruikt. Zoomtoestellen worden apart verkocht.

Vertrouwen
Het unieke ontwerp van de achterafdichting voorkomt onbedoeld verdraaien of uitrekken van de o-ring voor een eenvoudige en zelfverzekerde montage. We hebben de behoefte aan een o-ringgroef of -kanaal geëlimineerd waarin zand, vuil of puin kan worden vastgehouden. Drie dubbel gepassiveerde roestvrijstalen vergrendelingsdekselsluitingen zijn eenvoudig te gebruiken en vrijwel onbreekbaar. Door de heldere achterkant kunt u zien dat de o-ring een stevige, waterdichte afdichting vormt tijdens het sluiten.

Vacuümtesten
Aan de zijkant van de behuizing is standaard een vacuümklep gemonteerd. De vacuümklep is ontworpen met een laag profiel om interferentie met bedieningselementen te voorkomen. Met de optionele vacuümpomp met meter # 47011 kunt u vacuüm trekken op de behuizing om te controleren op lekken voordat u het water ingaat.

Het systeem vacuüm trekken zorgt ook voor extra veiligheid aan het wateroppervlak, vooral belangrijk bij gebruik van de behuizing in ruwe branding.

M16-accessoirepoort
De extra M16-accessoirepoort met schroefdraad biedt een bevestigingspunt voor accessoires van derden, waaronder HDMI-schotten.

TTL-belichting
Deze behuizing ondersteunt uw keuze om handmatige flitsers te fotograferen of om TTL-elektronica toe te voegen, afhankelijk van uw toepassing. De meegeleverde handmatige flitsschoen met Ikelite ICS-5-schot ondersteunt handmatige flitsbelichting met een breed scala aan flitsers, waaronder Ikelite, SEA & SEA, INON en anderen.

U kunt genieten van de snelste en meest nauwkeurige TTL-belichting op de markt door de DL4 DS Link TTL Converter # 46082 en een compatibele Ikelite DS-flitser toe te voegen. De DL4 ondersteunt synchronisatie op het achterste gordijn en belichtingscompensatie kan in de camera worden toegevoegd of afgetrokken.

Ergonomie
Een goede ergonomie is van cruciaal belang wanneer u zich moet concentreren op compositie, focus en juiste belichting. Grote, gebogen bedieningshendels plaatsen de belangrijkste bedieningselementen precies waar je ze nodig hebt: sluiter en autofocus (via de AF-L-knop). Met deze combinatie kunt u fotograferen met of zonder back-knopfocus, een geavanceerde techniek die handig is voor het scherpstellen van supermacro en snel bewegende onderwerpen. Elke hendel kan worden verlengd met behulp van de optionele trigger-verlenging # 4077.95 voor perfecte afstand bij gebruik van een rechterhandgreep.

De roterende bedieningselementen worden allemaal intuïtief bediend via eersteklas soft-touch-knoppen. Een extra grote, gelobde knop brengt de zoom- / focusknop binnen handbereik terwijl je linkerhand op het handvat blijft. Draaibare bedieningselementen van roestvrij staal met directe aandrijving zijn vrijwel faalveilig en kunnen in een mum van tijd door de gebruiker worden onderhouden en aangepast.

Alle knoppen van de achteruitrijcamera zijn toegankelijk via een soepele bediening, hard geanodiseerde aluminium drukknoppen voor betrouwbare prestaties en eenvoudig onderhoud. Deze bedieningselementen zijn duidelijk gelabeld door een lasergravure op de achterkant van de behuizing die nooit vervaagt of eraf valt.

Opstelling
De camerabevestiging is aan de voorkant geladen voor eenvoudige installatie en verwijdering. Een kleine montageplaat wordt aan de onderkant van de camera bevestigd en aan de voorkant van de behuizing bevestigd. De montageplaat van de camera hoeft niet van de camera te worden verwijderd voor gebruik op het oppervlak of bij het vervangen van de batterij of geheugenkaarten. De montageplaat is aan de onderkant voorzien van een 1 / 4-20 schroefdraadbevestiging zodat deze op een statief op het oppervlak kan worden bevestigd.

Zoekers
De meegeleverde Super-Eye-zoeker biedt een beter zicht op de optische zoeker van de camera wanneer deze door een duikmasker wordt bekeken.

Behandeling en reizen
De behuizing, het blad en de handgrepen zijn geoptimaliseerd om het gewicht te verminderen met behoud van sterkte en duurzaamheid. De rechterhandgreep met snelkoppeling # 4077.02 (apart verkrijgbaar) kan worden toegevoegd of verwijderd, afhankelijk van uw behoeften. De nauwkeurig bewerkte aluminium basis is voorzien van 1 / 4-20 statiefbevestigingsbussen en extra montagelocaties voor toekomstige accessoires. De basis en het handvat kunnen snel worden verwijderd wanneer u uw systeem op reis gaat afbreken.

Een montagepunt met 1 / 4-20 schroefdraad bevindt zich vooraan en in het midden op de behuizing boven de lenspoortbevestiging. Deze houder kan worden gebruikt om lichtgewicht accessoires zoals een focuslamp of GoPro-camera te bevestigen.

Als je fotografeert met twee flitsers of verlichtingsarmen, kan een handgreep aan de bovenkant worden toegevoegd om van en naar de duiklocatie te dragen.

Meer informatie
Max. diepte60 meter
Merk cameraFujifilm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite 200DL Onderwaterhuis Fujifilm X-T3 #71503
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden