Ikelite 200DL Onderwaterhuis Panasonic G9 #71307

€ 1.866,15 € 1.542,27
Nieuw product - Pre-order nu!
SKU
IK71307
Voeg toe aan verlanglijst


Onderwaterhuis voor de Panasonic Lumix DC-G9 Micro Four-Thirds systeem camera's (spiegelloos). Waterdicht tot 60 meter. Met dit onderwaterhuis kunnen de belangrijkste functies van de camera bediend worden.

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Dit onderwaterhuis is voorzien van Ikelite's robuuste Dry Lock (DL) poortsysteem. "Dry Lock" verwijst naar de plaatsing van de O-ring aan de buitenkant van de poortbevestiging. Dit verbetert de zichtbaarheid van de afdichting en vermindert de kans op lekkage nog meer.

De meest populaire zoomlenzen en geselecteerde focusringen kunnen worden gekoppeld met behulp van een eenvoudig maar effectief systeem dat de bediening binnen handbereik brengt. Een grote, zachte knop aan de zijkant van het onderwaterhuis maakt fijne bijstellingen een fluitje van een cent. Zoom en focus gears verschillen afhankelijk van welk type lens u gebruikt.

Via de geintegreerde vacuümklep kunt u het onderwaterhuis onder druk zetten. Zo kunt u vóór u de apparatuur mee onder water neemt alles op lekkage controleren. Om dit te kunnen gebruiken dient u de Ikelit vaccumpomp mee te bestellen. De doorzichtige achterzijde van het onderwaterhuis zorgt er voor dat u de camera en de o-ring afdichting in de gaten kunt houden. 

TTL belichting

Met dit onderwaterhuis kunt u kiezen voor handmatig bediend flitsen én voor TTL-belichting (afhankelijk van uw apparatuur). Met de Ikelite PT1K Panasonic TTL kit en een compatible Ikelite DS flitser bent u verzekerd van snelle en accurate TTL belichting. De aansluiting voor de flitskabel zit aan de bovenkant van het onderwaterhuis voor een betere kabelgeleiding en minder belasting van de stekker. 

Camerabediening

De ontspanknop en focusvergrendelingshendels zijn ergonomisch vormgegeven. Deze kunnen desgewenst beide worden uitgebreid met de optionele 'shutter-trigger' extensie. Dit zorgt voor meer gebruiksgemak bij het gebruik van een rechter handgreep.

Alle drukknoppen zijn gemaakt van hard geadoniseerd aluminium. Dit zorgt voor minder gewicht en is beter bestand tegen zoutophoping. In de achterkant van de behuizing zijn de bedieningssymbolen ingegraveerd zodat deze nooit zullen vervagen of er af kunnen slijten.

De camerabevestiging is aan de voorzijde geplaatst voor eenvoudige installatie en wisseling. Een kleine montageplaat wordt bevestigd aan de onderkant van de camera en bevestigd aan de voorkant van de behuizing. De montageplaat van de camera hoeft niet van de camera te worden verwijderd voor overig gebruik of bij het verwisselen van de batterij of geheugenkaarten. De montageplaat is aan de onderkant voorzien van een 1 / 4-20-schroefdraadvatting, zodat deze op een statief kan worden bevestigd.


Specificaties

Siepte: 60 meter

Compatibel met DL lens poorten

De belangrijkste camerafuncties zijn bedienbaar (draaimodusknop, dioptrieknop, joystick, voorkeuzeknop, F4 functieknop, voorbeeldknop / functieknop F5, functiehendel en V.MODE-knop zijn NIET voorzien)

1/4-20 schroefdraad bevestiging

Bijna neutraal drijfvermogen (drijfvermogen hangt af van gebruikte lens en poort)

Gewicht: 2.2 kg

Afmetingen: 226 x 185 x 165 mm

Geintegreerde vacuümklep (pomp separaat verkrijgbaar)

Inclusief Ikelite ICS-5 pins bulkhead aansluiting 

Corrosiebestendige ABS-PC constructie

Meegeleverd

Onderwaterhuis

Achter O-ring # 0132.59 (voorgeinstalleerd)

Voor O-ring # 0132.45 (voorgeinstalleerd)

Tray met linker handgreep (quick release #4077.67)

Afdekking voor poortgat # 0200.92 (voorgeinstalleerd)

Waterbestendige bulkhead afsluitdop # 9104.5 (voorgeinstalleerd)

Zoom gear ring # 75900 (voorgeinstalleerd)

Spanner voor zoom gear ring # 0945.06

3 x inbussleutel

Silicone O-ring vet # 0184.2


Meer informatie
Max. diepte60 meter
Merk cameraPanasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite 200DL Onderwaterhuis Panasonic G9 #71307
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden