Ikelite 200DL onderwaterhuis voor Sony a6600 #71478

€ 1.866,15 € 1.542,27
Niet voorradig. Verzending na 2 tot 4 weken
SKU
IK71478
Voeg toe aan verlanglijst


Onderwaterbehuizing voor de Sony systeemcamera A6600. Om je camera veilig mee te nemen tijdens het duiken, surfen, zwemmen of snorkelen. Waterdicht tot een diepte van 60 meter ! 

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Het onderwaterhuis heeft een DL poort nodig, afhankelijk van het type te gebruiken lens. Deze is niet inbegrepen. 
 Bekijk hier de compatibele poorten per lens...

Lenspoorten
Dit onderwaterhuis is voorzien van Ikelite's robuuste Dry Lock (DL) poortsysteem. "Dry Lock" verwijst naar de plaatsing van de o-ring aan de buitenkant van de poortbevestiging. Dit verbetert de zichtbaarheid en verkleint de kans dat er water op uw kostbare camera komt. DL-poorten zijn de lichtste op de markt, maar toch robuust en bestand tegen bijvoorbeeld ruwe branding. Bevestiging is snel en veilig. Door een systeem van extensies kan een grote verscheidenheid aan lenzen  gebruikt worden.

De meest populaire zoomlenzen kunnen, met behulp van focusringen, worden gebruikt. Een grote, soft-touch knop aan de zijkant van de behuizing maakt zoomen van buitenaf mogelijk. Zoom- en focusringen verschillen afhankelijk van de lens die u gebruikt. Deze worden apart verkocht. 

Vacuüm testen
Aan de zijkant van de behuizing is standaard een vacuümventiel gemonteerd. De vacuümklep is ontworpen met een laag profiel om interferentie met bedieningselementen te voorkomen. Met de optionele vacuümpomp met meter #47011 kunt u een vacuüm trekken op de behuizing om te controleren op lekken voordat u het water ingaat.

Het vacuüm trekken van het systeem zorgt ook voor extra veiligheid aan het wateroppervlak, vooral belangrijk bij gebruik van de behuizing in ruwe branding.

M16 accessoirepoort
De reserve M16-accessoirepoort met schroefdraad biedt een bevestigingspunt voor accessoires van derden, zoals bijvoorbeeld een HDMI-bulkhead.

TTL-belichting
Deze behuizing ondersteunt uw keuze voor fotograferen met handmatige flitsers of het toevoegen van een TTL-converter, afhankelijk van uw toepassing. De flits aansluiting bevindt zich aan de bovenkant van de behuizing om zo weinig mogelijk spanning op het synchronisatiesnoer te hebben. 

U kunt gebruik maken van de snelste en meest nauwkeurige TTL-belichting op de markt door de DL2 DS Link Sony TTL-converter Ikelite ST1 Hotshoe Kit # 46042 en een compatibele Ikelite DS-flitser toe te voegen. Belichtingscompensatie kan in de camera worden geregeld.

Bevestiging camera
De camerabevestiging is aan de voorkant te laden voor eenvoudige installatie en verwijdering. Een kleine montageplaat wordt aan de onderkant van de camera bevestigd en aan de voorkant van de behuizing vastgezet. De montageplaat van de camera hoeft niet van de camera te worden verwijderd voor gebruik op het oppervlak of bij het vervangen van de accu of geheugenkaarten. De montageplaat heeft een 1/4-20 schroefdraadbevestiging aan de onderkant, zodat deze op een statief op het oppervlak kan worden bevestigd.

Compatibiliteit met Ikelite DS-flitsers
Elke Ikelite DS-flitser kan worden gebruikt in handmatige belichtingsstanden door er een of twee te bevestigen met een compatibele elektrische synchronisatiekabel. Het huidige model DS-flitsers kunnen worden gebruikt in de TTL-belichtingsmodus door de optionele DL2 DS Link TTL-converter en een elektrische synchronisatiekabel toe te voegen.

Compatibiliteit met niet-Ikelite flitser
SEA&SEA, INON en Retra-flitsers met een elektrische aansluiting kunnen worden geactiveerd in handmatige belichtingsstanden met behulp van een elektrisch synchronisatiesnoer. Flitsers zonder een elektrische sync-kabel aanlsuiting kunnen niet op dit systeem worden aangesloten, tenzij ze zijn aangesloten op een vast bedrade flitser.

Ikelite niet-digitale flitsers
Oudere niet-digitale flitsers met een ICS-5 elektrisch synchronisatiesnoer kunnen met dit systeem worden gebruikt in handmatige belichtingsstand.

Compatibiliteit optische kabel
Alleen optische flitsers zijn niet compatibel met deze installatie. Een externe flitser moet worden aangesloten met een elektrische synchronisatiekabel.

Compatibiliteit met triggering op afstand
Flitsers met externe slave-mogelijkheden kunnen worden geactiveerd door een flitser die aan de behuizing is bevestigd met een elektrische synchronisatiekabel. Ikelite DS-flitsers ondersteunen triggering op afstand met behulp van de Optical Slave Converter # 4405.

Specificaties:

60 Meter geteste diepte
Compatibel met het DL poort systeem 
Alle camera functies zijn via het onderwaterhuis te bedienen
1/4-20 statief aansluitingen
Licht positief drijfvermogen in zoet water (drijfvermogen hangt af van de gebruikte lens en poort)
Gewicht onderwaterhuis 2121 gr.
Gewicht tray met handgreep 312 gr.
Afmetingen 229 x 184 x 152 mm.
Vacuum ventiel meegeleverd (pomp separaat verkrijgbaar)
Meegeleverde Ikelite ICS-5 bulkhead met manual flitsschoen voor betrouwbare elektrische activering van onderwaterflitsers; Optionele TTL-accessoires zorgen voor automatische belichting met compatibele Ikelite DS-flitsers
Reserve M16-accessoirepoort met optie om M24-accessoirepoort toe te voegen

Meegeleverd:

Achterwand o-ring # 0132.59 (voorgeinstalleerd)
Poort o-ring # 0132.45 (voorgeinstalleerd)
Zoomgear houder # 75900 (voorgeinstalleerd)
Afdekking voor poortgat  # 0200.92 (voorgeinstalleerd)
Waterbestendige bulkheadcap # 9104.7 (voorgeinstalleerd)
Tray met linker handgreep #4077.67 (voorgeinstalleerd)
Tool tbv zoomgear houder # 0945.06
.050" inbussleutel # 0945.11
Silicone vet, tube 1cc

Meer informatie
Max. diepte60 meter
Merk cameraSony
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite 200DL onderwaterhuis voor Sony a6600 #71478
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden