Ikelite Onderwaterhuis voor Panasonic G9X #69621

€ 1.047,15 € 865,41
Niet voorradig. Verzending na 2-5 werkdagen
SKU
IK69621
Voeg toe aan verlanglijst


Een professioneel, compact onderwaterhuis voor de Panasonic Lumix DC-GX9 spiegelloze micro vier-derde camera's. Perfect voor elke toepassing in of rond het water, van duiken tot surfen tot zwembad.

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Lens support
Het DLM-poortsysteem is ontworpen om sterk genoeg te zijn voor gebruik in zware branding en om betrouwbaarheid te bieden bij intensief gebruik. De lenspoort wordt bevestigd zonder te draaien, schroeven of andere ingewikkelde mechanismen.

Dit onderwaterhuis heeft een compatibele DLM lens poort nodig. Deze is niet inbegrepen.

 Bekijk hier de poort lijst. 

Belichting
Deze behuizing ondersteunt het fotograferen met flitsers door middel van een elektrische synchronisatiekabel of optische kabel.

U kunt genieten van de snelste en meest nauwkeurige TTL-belichting op de markt door de DL3 DS Link TTL-converter en Hotshoe Kit # 46036 en een compatibele Ikelite DS-flitser te gebruiken. Belichtingscompensatie kan in de camera worden geregeld. Betrouwbare vergrendelingsconnectoren tussen de flitsschoen en de bulkhead maken het gemakkelijk om optionele TTL-elektronica te installeren.

Bediening en ergonomie
Een ontspanknop met trigger is ontworpen voor optimale houvast en een natuurlijke beweging bij het maken van opnamen onder water. De standaardbediening omsluit de zijkant van de behuizing voor comfortabel gebruik bij het vasthouden van de hand. De hendel kan eenvoudig worden verlengd met behulp van de optionele Shutter Trigger Extension # 4077.95 voor een comfortabeler bereik bij gebruik van een handgreep.

Tray bevestiging
Aan de onderkant van de behuizing zijn twee 1 / 4-20 bevestigingspunten met schroefdraad voor de bevestiging van een tray en handgrepen. Handgrepen bieden een verbeterde ergonomie onder water en vormen de basis voor uw verlichtingssteunen.

Afdichting en vacuümtesten
Er is geen grotere zekerheid dan dat u uw camera en o-ringafdichting door de achterkant van de behuizing kunt zien. Het  kenmerkende open-groefontwerp van Ikelite hangt de achterste o-ring in een natuurlijke positie die gemakkelijker te onderhouden en betrouwbaarder is dan de o-ring in een kanaal te dwingen. Zodra de behuizing is gesloten, kunt u zien dat de o-ring een solide, waterdichte afdichting vormt.

Aan de zijkant van de behuizing bevindt zich een extra accessoirepoort met 1 / 2-20 schroefdraad voor eenvoudige installatie van de optionele vacuümkit # 47012. Met een handpomp met manometer kunt u een vacuüm trekken op de behuizing om de waterdruk te simuleren en te controleren op lekt voordat het in het water komt.

Specificaties

60 Meter geteste diepte
DLM/B poort systeem
Bediening voor de meest gebruikte camerafuncties
Twee 1/4-20 schroefbevestiging voor een tray (76mm tussenruimte)
Licht negatief drijfvermogen in zoet water (werkelijke drijfvermogen is afhankelijk van lens en poort)
Gewicht: 1225 g
Afmetingen: 196 x 147 x 135 mm
ABS-PC, acryll en acetyl behuizing 

Meegeleverd:

Achterwand o-ring # 0110 (voorgeinstalleerd)
Poort o-ring # 0132.36 (voorgeinstalleerd)
Tube 1cc o-ring vet

Meer informatie
Max. diepte60 meter
Merk cameraPanasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite Onderwaterhuis voor Panasonic G9X #69621
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden