Nauticam NA-GX8 behuizing voor Panasonic Lumix GX8 [17711]

€ 1.536,30 € 1.269,67
Niet voorradig. Verzending na 1 a 2 weken
SKU
NA17711
Voeg toe aan verlanglijst


Nauticam NA-GX8 onderwaterhuis voor Panasonic Lumix GX8 [17711] - Speciaal door Nauticam ontwikkeld hoge kwaliteit aluminium onderwaterhuis voor de Panasonic GX8 systeemcamera. Compact, robuust, geschikt tot 100 meter diepte en zeer ergonomisch voor optimaal bedieningsgemak.
  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

De baanbrekende en innovatieve functies zoals bijvoorbeeld het gepatenteerde poort-lock systeem zijn ook bij dit onderwaterhuis weer vollop aanwezig. Alle functies van de Panasonic camera zijn snel toegangkelijk en gemakkelijk te bedienen. Voor optimale controle is het huis voorzien van een progressieve onstpanknop. Omdat de camera voorzien is van 7 programmeerbare knoppen is de set zo in te stellen dat alle voor de fotograaf belangrijke functies binnen hand bereik zitten.

De behuizing is standaard voorzien van het vacuum detectiesysteem wat samen met de optionele vacuum valve zorgt voor 100% zekerheid en zorgeloos onderwater fotograferen.

Optische kabelaansluitingen zijn reeds voorzien zodat het systeem kan worden uitgebreid met externe flitsers van INON, Ikelite en Sea&Sea. Gecombineerd met de INON -Z240, D-2000 of S-2000, allen voorzien zijn van het gepatenteerde INON S-TTL systeem, profiteert de onderwaterfotograaf zelfs van een volautomatische (S) TTL belichting met een zeer grote precisie en exacte duplicatie van het Olympus flitssignaal.

Nauticam heeft een ruim assortiment aan poorten, zoomgears en focusgears beschikbaar voor zowel Panasonic als Olympus lenzen. (beide systemen zijn compatible met elkaar.) Verder zijn er nog talloze opties beschikbaar om de onderwatercamera-set volledig naar wens te configureren en/of uit te breiden, zoals enkele en dubbele trays met handvatten, viewfinders, poorten, etc.. Bij de Nauticam-behuizingen geven we dan ook graag een deskundig advies en willen we graag met u overleggen welke opties u in het onderwaterhuis zou wensen. 

Als u een maatwerk-offerte wenst of van plan bent om een Nauticam huis aan te schaffen, vragen we u dan ook om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze winkel. Onze onderwaterfoto -en videospecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Details en specificaties:

  • Weight: 1.17kg
  • Dimensions: 206mm (W) x 154mm (H) x 99mm (D)
  • Depth Rating: 100m
Meer informatie
Max. diepte100 meter
Merk cameraPanasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nauticam NA-GX8 behuizing voor Panasonic Lumix GX8 [17711]
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden