Aluminium T-housing: onderwaterhuis voor de Gopro Hero 9 om mee te duiken

Wil je graag gaan duiken of snorkelen met de GoPro Hero 9? Dan adviseren we de aluminium T-housing te gebruiken als onderwaterhuis voor je Gopro. De onderwaterbehuizing is klein, stoer en stevig en is voorzien van RVS knoppen. De maximale diepte is maar liefst 250 meter! Dat zegt wat over de stevigheid. Dit onderwaterhuisje is een stuk robuuster dan de standaard protective housing van GoPro. Elke behuizing is gefreesd uit één aluminium blok en volledig geassembleerd en getest in Duitsland. De T-HOUSING is ontworpen om je GoPro HERO 9-camera te gebruiken met de frontlens er op. Hierdoor is de camera twee keer zo veilig tegen waterschade.

100% condensvrij 

Niets vervelender dan een beslagen poort van het onderwaterhuis en wazige beelden. Deze T-housing staat bekend om de goede warmteafvoer. De warmte die de camera produceert wordt optimaal afgevoerd, waardoor condensvorming praktisch onmogelijk is. 

Superklein

T-Housing Hero 9

Het onderwaterhuis is heel compact. De afmetingen zijn 10,9x8,5x5,1cm en het weegt slechts 360 gram.

Het onderwaterhuis is voorzien van een oog om een spiraalkoord aan te bevestigen. Zo kun je het onderwaterhuis aan je trimvest of aan je pols vastmaken. Aan de onderzijde is de behuizing voorzien van twee 1/4" statiefaansluitingen. Een Gopro mounting adapter is optioneel verkrijgbaar om dit huisje bovenop bijvoorbeeld de GoPro mount van een surfboard, onderwaterdrone of ander onderwaterhuis te bevestigen. 

Magnetisch filter- en macrosysteem verkrijgbaar

Ook voor deze T-housing is een (optioneel) magnetisch filter- en macrosysteem verkrijgbaar. Het filtersysteem werkt met magneten en bevat 4 kleurenfilters: 3 rode tinten voor verschillende diepten in tropisch blauw water en een magenta filter voor groen water.

T-housing voor Gopro hero 9 met kleurcorrectiefilterkleurcorrectiefilters voor T-housing Gopro hero  9

Het macrosysteem bestaat uit een adapter met 67mm schroefdraad, die je door middel van de magneten op het onderwaterhuis plaatst. Daarop past de meegeleverde +10 diopter macro lens (of een eventueel ander filter/lens met 67mm schroefdraad).

Macrolens T-housing Gopro hero 9macrolens op het onderwaterhuis

Als je het filter of de macrolens niet gebruikt tijdens de duik, kun je het op het optionele parkingstation plaatsen met de magneten. De parkingstation plaats je door middel van de meegeleverde statiefschroef op een gat in een tray die je onder het onderwaterhuis plaatst.

Parkingstation

Onderwaterverlichting voor je Gopro

verlichting onder water voor je GoproGa je duiken of snorkelen met je Gopro in Nederland, BelgIë of andere niet-tropische wateren, dan kom je er al snel genoeg achter: je hebt verlichting nodig bij je GoPro om mooie kleurrijke beelden te kunnen maken. In onze wateren kom je gewoon licht te kort om mooie kleurrijke beelden te maken. Maar ook in tropische oorden behaal je met extra verlichting veel mooiere resultaten. Een tijdje geleden hebben we daar een uitgebreid artikel over geschreven en hebben we verschillende lampensets besproken. We hebben daarin uitgelegd dat je mooiere kleuren en contrasten krijgt, wanneer je een videolamp gebruikt. We hebben besproken hoeveel lumen je videolamp moet zijn en of je het beste 1 of 2 videolampen kunt gebruiken. Lees het complete artikel hier. 

 

Set Gopro Hero 9 met aluminium T-Housing

De GoPro Hero 9 is als een set verkrijgbaar met het bijbehorende onderwaterhuis T-Housing. De T-housing is ook los verkrijgbaar en houden we continu in voorraad. Ook de meeste accessoires zijn direct uit voorraad leverbaar. Actuele voorraad- en prijsinfo is altijd te vinden bij de betreffende producten in onze webshop.

Gopro Hero 9 met T-housing

 




Direct naar de webshop voor actuele prijsinfo over deze set