DJI OSMO 4K actie camera met 250 meter aluminium onderwaterhuis

We zijn heel erg enthousiast over deze kleine actie camera. We konden niet wachten om er zelf mee te gaan duiken en hebben er al prachtige opnamen mee gemaakt! De maximale diepte is maar liefst 250 meter. Superstevig dus. De actie camera heeft een schermpje aan de voorkant èn een schermpje aan de achterkant speciaal voor het maken van vlogs en selfies. De beeldkwaliteit is top, de beeldstabilisatie werkt perfect en via een knop aan de zijkant kun je makkelijk switchen tussen jouw 5 meest favoriete instellingen. Ideaal tijdens je duik. Door middel van een magneetsysteem is een macrolens of kleurcorrectiefilters makkelijk en snel voor de lens van de camera te plaatsen.

Kleine actie camera met topprestaties

De DJI Osmo Action is een geweldige actie camera met twee schermen, 4K HDR-video, UHD-beeldkwaliteit en 8x slow motion. De camera is van zichzelf al waterdicht tot 11 meter. In het aluminium T-housing onderwaterhuis neem je hem zelfs mee tot 250 meter diepte en maak je de mooiste onderwaterbeelden. De lens heeft een beeldhoek van maar liefst 145 graden.

 

Aluminium T-housing

Extreem stevig, maar superklein en licht: het onderwaterhuis voor de actie camera is maar 109 x 79 x 51 mm groot (of moet ik zeggen "klein"?) en weegt maar 390 gram! De 3 bedieningsknoppen zijn van roestvrij staal. Vervaardigd uit één blok aluminium onder de strengste kwaliteitseisen in Duitsland. De maximale diepte is maar liefst 250 meter. Ook dat zegt wel iets over de robuustheid van de behuizing. De warmte in het onderwaterhuis wordt goed afgevoerd, waardoor je geen risico loopt dat de lens beslaat. Aan de onderzijde van het onderwaterhuis zijn twee schroefaansluitingen te vinden, zodat je een tray of statiefje kunt bevestigen.

DJI osmo achterzijde

Kleurcorrectiefilters en macrolens met magneetsysteem

Voor dit onderwaterhuis is een set magnetische stevige kleurcorrectiefilters verkrijgbaar. De set bestaat uit 3 roodfilters voor verschillende dieptes blauw water en een magenta filter voor groen water. Op zowel het onderwaterhuis als op de filters zitten magnetische punten. Je kunt een kleurcorrectiefilter voor je lens "plakken" of ondersteboven in linkerbovenhoek plaatsen als je het even niet gebruikt. De magneetaansluiting is superstevig, waardoor het filter direct op zijn plaats klikt en goed blijft zitten.

Ook de optionele macrolens werkt met een magnetische aansluiting. Zodra de lens in de buurt komt van de lens, schiet de lens vanzelf op zijn plaats. Als je de macrolens even niet gebruikt, kun je die plaatsen op het optionele parkingstation. Die is het beste te omschrijven als een korte stang waarop diezelfde magenetische aamsluitpunten terug te vinden zijn. Je schroeft de parkingstation-stang ergens op een vrije plaats op je tray of bij je handvatten, als je daar nog een bevestigingsgat vrij hebt. 

Magnetisch kleurcorrectiefilterMagnetisch kleurcorrectiefilter geparkeerd

Uitlegvideo met onderwaterbeelden van de DJI Osmo

We hebben een uitgebreide uitlegvideo opgenomen, waarin we de DJI Osmo, de T-housing en alle accessoires laten zien en bespreken. We hebben er onderwaterfoto's en -video's in opgenomen, zodat de prachtige resultaten ook te zien zijn! Bekijk hier de DJI Osmo actiecamera uitlegvideo

Uitlegvideo DJI Osmo

Review in tijdschrift DUIKEN

In het tijdschrift DUIKEN is een uitgebreide review verschenen over de DJI Osmo met T-housing. Lees de review hier online.

Vragen of hulp nodig?

Vragen? Neem gerust contact met ons op! We adviseren u graag. Bel +31165553944 of mail naar info@onderwaterhuis.nl. Langskomen in onze showroom in Oud Gastel kan natuurlijk ook. We zijn 6 dagen per week geopend.

Onderwaterbeelden DJI Osmo in de Grevelingen
Zeepaddestoel close up in slowmotion met een DJI Osmo Action in T-housing en WeeFine videolamp