Een onderwatercamera, flitser of lamp huren: tweede week 50% korting

Huur eens een onderwatercamera om mee te duiken en snorkelen tijdens je (duik)vakantie. Dat kan al vanaf € 65 per week. Vanaf de tweede week krijg je 50% korting op de weekprijs. Op tijd reserveren voor de vakantieperiode is aan te raden. We hebben een ruim assortiment beschikbaar voor verhuur. Van gebruiksvriendelijke automatische compactcamera's tot meer professionele sets met lampen en flitsers. We hebben ook onderwaterdrones in de verhuur beschikbaar. Wij verhuren complete sets inclusief alle benodigdheden zodat je meteen aan de slag kunt.

Reserveer op tijd

In vakantieperioden wordt er veel gehuurd. Wil je zeker zijn dat je een huurcamera meer kunt nemen op vakantie? Reserveer dan zeker op tijd. Het handigst is het om ons daarvoor een e-mail te sturen (info@onderwaterhuis.nl) met je persoonlijke gegevens, de gewenste set en de gewenste huurperiode. 

Berekening huurprijs / vaststelling huurperiode

Je kunt ervoor kiezen om de set persoonlijk op te halen en terug te brengen in onze showroom in Oud Gastel. Naar je op laten sturen en per pakketdienst naar ons terugsturen is ook mogelijk. Wat je maar wenst! Als je geen ervaring hebt met onderwaterfotografie raden we aan om de set af te halen, zodat we je nog wat uitleg kunnen geven over het gebruik. We berekenen de huurdagen vanaf het moment dat de huurset wordt opgehaald / de dag dat we versturen tot en met het moment dat de set terug bij ons ingeleverd wordt, ofwel tot en met het moment dat de set terug bij ons wordt afgeleverd door een pakketdienst. 

De verzendkosten voor het toesturen van de set aan het begin van de huurperiode zijn:
Binnen Nederland € 4,95 (Gratis verzending bij een huurbedrag boven € 100)
Naar België: € 8,95 (Gratis verzending bij een huurbedrag boven € 200)

 

Na afloop van de huurperiode kan de set in onze showroom in Oud Gastel ingeleverd worden. Naar ons terugsturen (voor eigen rekening) mag natuurlijk ook.

Langer huren = voordelig huren

Vanaf de tweede week geldt: 50% korting op de weekprijs. De eerste week betaal je dus de weekprijs. Iedere volgende week betaal je de helft van de weekprijs. 

Borg

Wij rekenen over al onze huurartikelen een borgbedrag. Dit bedrag staat bij elk huurartikel vermeld en wordt bij elkaar opgeteld wanneer je meerdere artikelen wilt huren. Wij gaan er vanuit dat je netjes en zorgvuldig met het huurartikel om zult gaan. Het borgbedrag wordt terug overgemaakt, wanneer wij het huurartikel weer retour hebben ontvangen en nagekeken hebben. We verwachten dat de huurartikelen netjes zijn gespoeld en er geen zout en zand meer aanwezig is. Wanneer we buitensporige beschadigingen, zand/zout, waterschade of vermissingen van losse onderdelen vaststellen, zullen de kosten van reparatie of schoonmaak in mindering worden gebracht op het borgbedrag.

Ons huurassortiment

Op deze pagina's op onze website is ons huurassortiment terug te vinden.

Reserveren?

Stuur ons een e-mail (info@onderwaterhuis.nl) met je persoonlijke gegevens, de gewenste set en de huurperiode. We maken dan alvast een huurcontract op en leggen de set voor je vast in de huuragenda.

 

Huur eens een onderwatercamera