Een onderwatermonitor bovenop je onderwaterhuis

Heb je moeite om je beelden onder water goed te beoordelen op het kleine schermpje van je camera? Een onderwatermonitor bovenop je onderwaterhuis plaatsen is een perfecte oplossing daarvoor! Comfortabel, lekker duidelijk en ideaal voor onderwaterfoto- en videografen om de scherpte van je beelden goed te beoordelen. Onderwaterhuis.Nl heeft van het merk Weefine 2 typen onderwatermonitoren in het assortiment: De nieuwe Weefine kantelbare 5”High Definition LED onderwatermonitor en de vertrouwde grotere broer, de Weefine 7” WED-7 Pro onderwatermonitor.

WeeFine WED-5 onderwater 5" HD LCD monitor

De nieuwe 5” monitor van Weefine is echt lekker klein, doordat de monitor zelf waterdicht is. Er is geen behuizing nodig voor de monitor. Dat scheelt in afmetingen en zo kun je je complete set toch nog enigszins compact houden. Je plaatst de monitor bovenop je onderwaterhuis. De monitor is lichtgewicht, heeft een schermresolutie van 1920*1080 HD. Makkelijk en super in gebruik met de kijkhoek van 85°. Met de meegeleverde 18650 batterij heb je een werktijd tot 3,5 uur.

Een slagje groter: de Wed-7 Pro onderwatermonitor

De Weefine WED-7 Pro is met ruim 17 cm ultra-high definition monitor letterlijk een eye opener! Een genot om mee te werken. Focus peaking, Zebra Striping en histogrammen, in combinatie met het grote 7” scherm, zorgen ervoor dat je onder water de scherpstelling en belichting nauwkeurig, zeker en gemakkelijk kunt instellen en beoordelen.

Ook bij deze monitor heeft Weefine gekozen om geen los onderwaterhuis te gebruiken. Daardoor is ook deze grotere monitor nog heel handzaam en veel compacter en lichter dan andere onderwatermonitoren. De resolutie van deze monitor is 1920x1200. Er worden 2 stuks 18650 batterijen meegeleverd voor 3,5 uur kijkplezier.

Meer info over de monitoren is te vinden bij de beschrijvingen van de betreffende producten in de webshop via de links hieronder.