Onderwaterhuizen voor de Canon G7X Mark III

De nieuwe G7X Mark III is inmiddels geïntroduceerd. En zoals verwacht zijn er verschillende onderwaterhuizen verschenen. Het onderwaterhuis van Ikelite is inmiddels uit voorrad leverbaar. Het onderwaterhuis van Nauticam is binnen enkele dagen uit voorraad leverbaar nu. Het onderwaterhuis van Fantasea komt iets later. Dat verwachten we in november voor het eerst geleverd te krijgen.

Fotokwaliteit Mark III weer verbeterd

De Mark III heeft een nieuwe verbeterde sensor, waardoor de fotokwaliteit dus weer wat verbeterd is. Het aantal pixels is hetzelfde gebleven. De camera biedt nu 4K video. De camera is sneller geworden ten opzichte van de Mark II-versie, waardoor je sneller achter elkaar foto's kunt maken. De G7X Mark III is een perfecte onderwatercamera voor duikers die willen kunnen spelen met instellingen als diafragma, sluitertijd en ISO-waarden. Creatieve foto's maken met een scherp onderwerp en een wazige achtergrond bijvoorbeeld. Of een compleet zwarte achtergrond. De camera is helemaal handmatig instelbaar, maar gewoon foto's maken op de automatische stand  kan natuurlijk ook altijd nog gewoon. Meer info over de camera in onze webshop.

 

 

 

 

 

Onderwaterhuizen Ikelite en Nauticam al leverbaar

 

De Canon G7 X Mark III past niet in hetzelfde onderwaterhuis als dat van de Mark II. het onderwaterhuis van ikelite is al bij ons binnen. Het onderwaterhuis van Nauticam verwachten we binnen enkele dagen. Het Fantasea onderwaterhuis verschijnt voor het eerst in november. 

Meest gekozen bij vorige G7X-versies: Fantasea onderwaterhuis

Het onderwaterhuis van het merk Fantasea wordt het meest gekozen door duikers vanwege de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. (Als we kijken naar de vorige versies van deze camera.) Deze behuizing is lichtgewicht (polycarbonaat). Waterdicht tot 60 diep. Alle knoppen van de camera zijn gemakkelijk te bedienen op dit compacte en ergonomisch onderwaterhuis. Alle knoppen hebben een label zodat duidelijk te zien is welke knop bij welke functie hoort. Voor het aansluiten van externe onderwater flitsers heeft het huis als voorbereiding twee aansluitpunten voor een optische kabel. Het huis heeft een ingebouwde lekmelder. Meest gekozen merk onderwaterhuis dus voor deze serie camera's. Maar het onderwaterhuis voor de Mark III laat dus nog even op zich wachten tot november.

Ikelite onderwaterhuis: bekend Amerikaans merk

Zoals ieder ander onderwaterhuis van het merk Ikelite is ook dit onderwaterhuis van een degelijke kwaliteit. Metalen knoppen en een betrouwbare scharnier-sluiting. De behuizing is voorzien van de nieuwe karakteristieke wit/grijze body met transparante achterkant. De maximale diepte is 60 meter en alle knoppen zijn bedienbaar. De prijs van dit onderwaterhuis ligt net iets hoger dan de prijs van het Fantasea onderwaterhuis.
Ga direct naar de complete set van camera met Ikelite onderwaterhuis in de webshop.

Nauticam onderwaterhuis: topkwaliteit

Nauticam onderwaterhuizen worden gefreesd uit een massief blok hoogwaardig aluminium. Exact en compact als een perfect passende jas op maat gemaakt voor de betreffende camera. Alle functies zijn bedienbaar door middel van comfortable gelabelde controls die zo ergonomisch als mogelijk zijn geplaatst. De draaiknoppen voor de meest belangrijke functies zijn extra groot en voorzien van een soort soft touch voor meer grip en een comfortabele "feel".  Verkrijgbaar met ingebouwd vacuümsysteem. De grote en veilige sluiting aan de zijkant van het onderwaterhuis zogt ervoor dat het huis eenvoudig kan worden geopend. Perfectie & topkwaliteit: die twee woorden omschrijven het merk Nauticam het beste!
Ga direct naar de complete set van camera met Nauticam onderwaterhuis in de webshop.


Ook de losse onderwaterhuizen van Ikelite en Nauticam staan uiteraard op onze website.