Snorkelen en duiken met de Gopro Hero 8

De Gopro Hero 8 is waterbestendig en je zou ermee kunnen gaan snorkelen of een ondiepe duik maken. Voor extra bescherming tegen het (zoute) water, zandkorreltjes en vuil wordt het gebruik van een waterdichte behuizing aangeraden als je wil gaan duiken met je GoPro. Een onderwaterhuis heeft ook grote knoppen, waardoor de bediening makkelijker is. Ook met handschoenen aan. Met een onderwaterhuis om je GoPro kun je dieper dan 10 meter gaan. Het onderwaterhuis vormt ook de basis voor het bevestigen van extra kleurfilters en een macrolens op je Gopro. We hebben verschillende onderwaterhuizen in ons assortiment voor de Gopro Hero 8. We zetten ze op een rijtje!

GoPro Protective Housing Hero 8

Gopro protective housing Hero 8Dit is het standaard onderwaterhuis van GoPro. De maximale diepte van dit onderwaterhuis is 60 meter. Dit is een doorzichtige compacte kunstof behuizing. Over het algemeen hebben we dit onderwaterhuis direct uit voorraad leverbaar. Klik voor de actuele voorraad en prijs naar het artikel in de webshop:
https://www.onderwaterhuis.nl/gopro-protective-housing-hero8-black-onderwaterhuis

Ga je duiken of snorkelen in tropisch blauw water? Voorkom die blauwe waas over je videobeelden en haal de kleuren terug door kleurcorrectiefilters te gebruiken op je Gopro supersuit (Hero 5, 6 ,7) of protective housing (Hero 8). Met het speciale Flip 8 systeem kun je kleurcorrectiefilters voor verschillende dieptes makkelijk voor je lens kunt klappen en weer weg klappen. Op datzelfde flipsysteem is ook een macrolens te plaatsen. Zodra je een macro-onderwerp beeldvullend in beeld wenst te brengen, klap je dan simpelweg de macrolens ervoor!

Lees alles over het FLIP 8 Kleurcorrectie- en Macrosysteem voor Gopro 5,6,7,8 in dit artikel

Flip 8 Kleurcorrectie- en macrosysteem voor Gopro 5,6,7,8

T-Housing Aluminium voor GoPro Hero 8

Stoer & Stevig. Aluminium behuizing met RVS knoppen. Waterdicht tot maar liefst 250 meter. Dit onderwaterhuis is dus een stuk robuurster dan het standaard onderwaterhuisje van GoPro. De frontlens van je Gopro Hero 8 kan gewoon op je camera blijven in dit onderwaterhuis, waardoor je camera zelf ook waterdicht blijft. Dat biedt dus een dubbele bescherming. 100% condensvrij door een optimale warmteafvoer. De T-housing beschikt over eenbevestiging om een spriaalkoord aan vast te maken. Zo kun je het onderwaterhuis aan je trimvest of aan je pols vastmaken. Ook voor deze T-housing is een (optioneel) opklapbaar filter- en macrosysteem verkrijgbaar. Het filtersysteem werkt met magneten en is al beschikbaar en opgenomen in ons standaard-assortiment!
Het onderwaterhuis is compact gebleven: 10,9x8,5x5x1cm en weegt 360 gram.
Dit onderwaterhuis houden we ook continu in voorraad. Actuele voorraad- en prijsinfo is altijd te vinden bij dit product in onze webshop:
https://www.onderwaterhuis.nl/t-housing-aluminium-250m-behuizing-voor-gopro-hero-8

 

T-housing Aluminium Gopro Hero 8