Ikelite 200DL Onderwaterhuis Nikon D750 #71007

€ 2.217,15 € 1.832,36
Niet voorradig. Verzending na 2-5 werkdagen
SKU
IK71007
Voeg toe aan verlanglijst


Onderwaterhuis voor de Nikon D750 spiegelreflexcamera. Om diverse lenzen hier op te kunnen gebruiken dienen separaat poorten voor betreffende lenzen te worden aangeschaft.
  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Een volledig functionele en duurzame waterdichte behuizing voor Nikon D750 DSLR-camera's. Geschikt voor duiken, snorkelen, surfen, zwembad en elke toepassing in of rond het water.

Deze behuizing vereist de toevoeging van een compatibele DL-lenspoort voor waterdichte werking. Lenspoort niet inbegrepen.

Lenspoorten
Het allerbelangrijkste kenmerk is het nieuwe Dry Lock (DL) -poortsysteem. Dit opwindende nieuwe systeem is nog robuuster en zelfs gemakkelijker te monteren dan ons beproefde Four Lock (FL) -systeem. De nieuwe poorten zijn lichter en beter aanpasbaar, en kunnen gemakkelijk lenzen met een extreem grote diameter bevatten. Als u overweegt om professionele lenzen te fotograferen, zoals de Nikon 14-24 mm of Sigma 10-20 mm HSM, dan is het DL-systeem essentieel.

De meest populaire zoomlenzen en geselecteerde lensfocusringen kunnen worden ingeschakeld met behulp van een eenvoudig maar effectief versnellingssysteem waarmee u de afstelling binnen handbereik hebt. Een grote, zacht aanvoelende gelobde knop aan de zijkant van de behuizing maakt fijnafstelling een fluitje van een cent. De zoom- en focusversnellingen verschillen afhankelijk van de lens die u gebruikt. Ze zijn allemaal lichtgewicht en betaalbaar. Raadpleeg de DL System Port Chart om de juiste versnelling te kiezen. Zoomtoestellen worden apart verkocht.

Legacy FL (Four Lock) lenspoorten gebruiken
Vanwege verschillen in montagediameter en zoominschakeling, kunnen DL- en FL-systeempoorten niet door elkaar worden gebruikt. De DL-poortbevestiging kan worden verwijderd en vervangen door oude poortvergrendelingen voor FL-poortsysteem (set van 4) # 5509.04 voor oudere gebruikers met standaard of modulaire poorten van ons Four Lock-systeem. Deze wijziging voorkomt het gebruik van nieuwere DL-poorten. De behuizing kan niet herhaaldelijk heen en weer worden omgebouwd. Bij herinstallatie van de DL-poortbasis moet de behuizing worden teruggestuurd naar Ikelite of een geautoriseerde dealer en kunnen er extra servicekosten in rekening worden gebracht. Het upgraden van uw lenspoorten heeft aanzienlijke voordelen, waarover u hier kunt lezen. Als u een koepel met een diameter van 8 inch fotografeert, bespaart u ook bijna 2 pond door in plaats daarvan de DL-versie te gebruiken.

Vacuüm systeem
Met het meegeleverde vacuümventiel kunt u de behuizing vacuümtesten op lekken voordat u uw dure apparatuur in het water legt. Gecombineerd met een volledig zicht op de camera en een o-ringafdichting door de achterkant van de behuizing, is er geen grotere zekerheid dat je uitrusting veilig is. Ons kenmerkende open-groefontwerp hangt de achterste o-ring in een natuurlijke positie die gemakkelijker te onderhouden en betrouwbaarder is dan de o-ring in een kanaal te dwingen. Voor het gebruik van de vacuümklep is een compatibele vacuümpomp met meter # 47011 vereist, apart verkrijgbaar.


TTL-belichting
Deze behuizing ondersteunt uw keuze om alle handmatige opnamen te maken of een TTL-converter toe te voegen, afhankelijk van uw toepassing. Het schot van de flitser is verplaatst naar de bovenkant van de koffer voor een betere kabelgeleiding en minder belasting. Betrouwbare vergrendelingsconnectoren tussen de hotshoe en het schot maken het gemakkelijk om de optionele TTL-hotshoe te installeren of om reserveonderdelen mee te nemen wanneer u naar afgelegen locaties reist.

U kunt genieten van de snelste en meest nauwkeurige TTL-belichting op de markt door de DL1 DS Link TTL Converter # 46054 en een compatibele Ikelite DS-flitser toe te voegen. Belichtingscompensatie kan in de camera worden opgeteld of afgetrokken.

Bediening en set-up
We hebben de sluiter- en AF-ON-hendels geüpgraded naar een natuurlijker aanvoelend gebogen ontwerp. Beide bedieningselementen kunnen optioneel worden uitgebreid met de Trigger Extension # 4077.95 voor comfortabeler gebruik bij gebruik van een rechterhandgreep. Als u de focus van de terugknop nog niet gebruikt, raden we u aan deze waardevolle truc te leren.

Onze drukknoppen zijn opnieuw ontworpen om gewicht en zoutophoping te verminderen. De achterkant van de behuizing is voorzien van lasergegraveerde bedieningssymbolen die nooit vervagen of eraf vallen.

De camerabevestiging is nu aan de voorkant geladen voor eenvoudige installatie en verwijdering. Een kleine montageplaat wordt aan de onderkant van de camera bevestigd en aan de voorkant van de behuizing bevestigd. De montageplaat van de camera hoeft niet van de camera te worden verwijderd voor gebruik op het oppervlak of bij het vervangen van de batterij of geheugenkaarten. De montageplaat is aan de onderkant voorzien van een 1 / 4-20 schroefdraadbevestiging zodat deze op een statief op het oppervlak kan worden bevestigd.

Zoekers
De meegeleverde Supereye-zoeker biedt een beter zicht op de optische zoeker van de camera wanneer deze door een duikmasker wordt bekeken. De zoeker kan snel en gemakkelijk worden verwijderd voor de bevestiging van een optionele rechte vergrote zoeker # 6890 of 45 ° vergrote zoeker (type 1) # 6891.1.ynchronisatiesnoer. Ikelite DS

Specificaties
60 Meter geteste diepte
Compatibel met lenspoorten van het DL-systeem
Er zijn bedieningselementen voor alle belangrijke camerabesturingen;
Er zijn geen bedieningselementen voor de multifunctionele balk, multifunctionele vergrendelingsknop of dioptrie-instelknop
1 / 4-20 schroefdraadbasisbevestigingen met een tussenruimte van 3,5 inch
Bijna neutraal drijfvermogen in zoet water 
Gewicht: 2,2 kg
Afmetingen: 234 x 183 x 168 mm
Vacuümklep inbegrepen (pomp wordt apart verkocht)
Meegeleverde Ikelite ICS-5 schotconnector met handmatige flitsschoen voor betrouwbare elektrische activering van onderwaterflitsers; Optionele TTL-accessoires bieden automatische belichting met compatibele Ikelite DS-flitsers
ABS-PC-constructie is fundamenteel corrosiebestendig

In de doos
O-ring achter # 0132.61 (voorgeïnstalleerd)
O-ring poort # 0132.45 (voorgeïnstalleerd)
Zoom Gear Retainer # 75900 (voorgeïnstalleerd)
Port Hole Cover # 0200.92 (voorgeïnstalleerd)
Waterdichte schotkap # 9104.7 (voorgeïnstalleerd)
Basis met linkerhandgreep # 4077.67 (voorgeïnstalleerd)
Gereedschap voor Zoom Gear Retainer # 0945.06
.050 "inbussleutel # 0945.11
1/16 "inbussleutel # 0945.16
Siliconen vet 1cc tube

Meer informatie
Max. diepte60 meter
Merk cameraNikon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite 200DL Onderwaterhuis Nikon D750 #71007
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden