Ikelite 200DL Onderwaterhuis Nikon D850 #71015

€ 2.217,15 € 1.832,36
Niet voorradig. Verzending na 2-5 werkdagen
SKU
IK71015
Voeg toe aan verlanglijst


Ikelite onderwaterhuis voor de Nikon D850. Fotograferen tot 60 meter onder water. Maak van uw eigen spiegelreflex camera een onderwatercamera. Uit te breiden met uw eigen lenzen en externe flitsers.
  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Dit robuuste onderwaterhuis van polycarbonaat heeft een maximale diepte van 60 meter en is licht negatief in zoet water (afhankelijk van welk type lens / lenspoort gebruikt wordt).

Alle functies van de Nikon D850 camera zijn bedienbaar door het onderwaterhuis, behalve de diopter adjustment knop. De grote zoom-control knop kan heel gemakkelijk bediend worden, zonder uw hand van het handvat te hoeven halen. Ook de video start en stopknop is direct onder handbereik.

De vergrotende Super-Eye zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid van de viewfinder van de camera onder water. Het LCD-scherm van de camera is goed zichtbaar door de transparante achterzijde van het onderwaterhuis. Ook de live-preview functie van de camera is bedienbaar in het onderwaterhuis. U kunt dus ook fotograferen met de live-preview in beeld.

Op de handvaten met rubberen grips kunnen heel handig en snel armen geplaatst worden. Voor vervoer kan de tray met handvaten eventueel gemakkelijk verwijderd worden. Op de speciale topmount met schroefdraad op het onderwaterhuis kan een bijvoorbeeld een focuslamp geplaatst worden. Door middel van een adapter kan er een ball-arm of flex-arm bovenop het onderwaterhuis geplaatst worden.

Lenspoorten (benodigd, apart verkrijgbaar)
Onderwaterhuizen voor spiegelreflex-camera's bestaan uit minimaal 2 delen. Het onderwaterhuis zelf en afhankelijk van het type lens, dat u wenst te gebruiken een specifieke poort. Soms bestaat de poort uit meerdere delen. De aanschaf van een onderwaterhuis voor een spiegelreflex-camera vraagt om een goed advies. Zo weet u zeker dat u de juiste lens en poort uitkiest en dat u niets over het hoofd ziet. Ikelite heeft poorten voor veel verschillende lenzen van verschillende merken. 

Afmetingen en gewicht
Breedte: 250 mm inclusief knoppen
Hoogte: 175 mm inclusief knoppen
Diepte: 166 mm inclusief knoppen
Gewicht: 2500 gram (zonder tray en handvaten), 

Reserve onderdelen#0132.61 Main o-ring
#0105 Spare Port-to-Housing O-Ring
#5020 Silicone Lubricant in 4 1cc Tubes
#5512.69 O-Ring Kit with Main O-Ring, Port O-ring & 1cc Lubricant
#9104.5 Waterproof Bulkhead Cap
#0200.91 Body Cap 

TTL Exposure met Ikelite DS Substrobes 
In ieder Ikelite spiegelreflex-onderwaterhuis wordt standaard TTL-electronica ingebouwd. Deze werkt optimaal met Ikelite flitsers uit de DS-serie. Altijd automatisch perfecte belichting van uw onderwerp! Met twee drukknoppen op de achterkant van de behuizing kan de belichting worden aangepast. de LED-lampjes opd e achterzijde van het onderwaterhuis laten duidelijk de huidige instellingen zien. De TTL-mode geeft 4 half f/stop over- of onderbelichtingsmogelijkheden. Acht manueel instelbare flitskrachtinstellingen geven absolute controle over de belichting! Ikelite DS flitsers staan bekend om hun warme en egale belichting met een snelle recycletijd. De flitsers wordne verkocht in speciale pakketten met een synccord en de benodigde armen. Met een dual synccord (4103.52) kunnen ook twee DS flitsers tegelijk worden aangesloten.
Flitsers van andere merken 
Ook flitsers van andere merken kunnen worden gebruikt. Nikonos, INON en Sea & Sea flitsers kunnen worden aangesloten met een speciaal synccord, maar zij kunnen dan niet geheel elctronisch worden aangestuurd door de TTL-electronica. Het signaal om te flitsen wordt wel doorgegeven, maar de flitsinformatie voor de juiste belichting kan niet electronisch worden gecommuncieerd naar de flitser.
Mail of bel ons voor een offerte en meer informatie over dit onderwaterhuis. Langskomen in de winkel en het onderwaterhuis 'live' zien en vasthouden mag natuurlijk ook! We geven u graag een uitgebreid en deskundig advies.

 *** Ikelite maakt voor uw Nikon D850 de perfecte onderwatercamera! ***

Meer informatie
Max. diepte60 meter
Merk cameraNikon
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite 200DL Onderwaterhuis Nikon D850 #71015
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden