Ikelite Dome Port voor Olympus FCON-T02 #64361

€ 409,50 € 338,43
Op voorraad
SKU
IK64361
Voeg toe aan verlanglijst

Met deze domepoort kan de Olympus Fisheye converter FCON-T02 in het Ikelite onderwaterhuis met de TG-5, TG-6 en TG-7 gebruikt worden. Met deze combinatie kun je de mooiste en creatiefste super groothoek / fisheye foto's maken. 

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Deze fisheye converter biedt een circulair fisheye-perspectief wanneer de camera is ingesteld op 24 mm en diagonale fisheye-mogelijkheden wanneer met de camera wordt ingezoomd. De resulterende beeldkwaliteit is spectaculair, vergelijkbaar met een Canon of Nikon 8-15 mm Fisheye-lens op een full-frame digitale spiegelreflexcamera. Het is de perfecte combinatie voor ultragroothoek, close focus groothoek en half-half onderwaterfotografie.

Macro fotografie

 

Het goede nieuws is dat je niet beperkt bent tot een fisheye of ultragroothoekperspectief. De camera kan ook met de converter er op worden ingezoomd en scherpstellen tot een macro-equivalent van 30 mm.

De acryl dome van optische kwaliteit biedt superscherpe en heldere beeldvorming, is lichtgewicht en makkelijk mee te nemen op reis.

De domepoort vervangt de standaard platte poort op de behuizing. Schroef de standaard platte poort los en vervang deze door de domepoort. Aangeraden wordt hiervoor een rubberen bandsleutel te gebruiken (zie bijpassende producten). De meegeleverde zonnekap vermindert reflecties, beschermt de dome en stelt u in staat om de behuizing op zijn voorkant te plaatsen voor eenvoudige montage en demontage.

Deze domepoort kan niet onder water vervangen worden . De domepoort kan worden gebruikt met of zonder bevestigde FCON-T02 converter. Zonder de converter kunnen er echter reflecties aanwezig zijn bij het fotograferen naar een felle lichtbron (zoals de zon).

U kunt op deze pagina een recensie lezen over de converter met TG-6 en dome-poort (door Ambassador Caitlin Hale).

Deze domepoort is alleen compatibel met het Ikelite onderwaterhuis voor de Olympus TG-5, TG-6 en TG-7.

Deze domepoort is NIET compatibel met de Olympus FCON-T01 converter.

Specificaties

Material: Acetal behuizing met acryl dome

Afmeting: Ø146 x 63mm

Gewicht: 335 gram

Meegeleverd

Domepoort

Zonnekap 5516.05 (voorgeinstalleerd)

O-ring 0119.2 (voorgeinstalleerd)

Neopreen beschermhoesr 0200.1 (voorgeinstalleerd)

Silicone o-ring vet, tube 1cc

  Handleiding van de fabrikant

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite Dome Port voor Olympus FCON-T02 #64361
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden