Nauticam Full Frame rechte viewfinder 40°/ 0.8:1 [32212]

€ 1.741,00 € 1.438,84
Niet voorradig. Verzending na 1 a 2 weken
SKU
NA32212
Voeg toe aan verlanglijst


Deze nieuwste generatie Nauticam Full Frame rechte viewfinder 40º/0,8:1 is de perfecte aanvulling op onderwaterhuizen voor camera's met de nieuwste generatie grotere elektronische zoekers (EVF's) zoals de Sony A1 en A7SII, omdat hij een helder, duidelijk en onvervormd beeld geeft van de zoeker van de camera met een vergroting van 0,8:1.

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Deze verbeterde zoeker is essentieel voor nauwkeurige scherpstelling en artistieke compositie. Deze zoeker is ook verkrijgbaar in een 1:1-versie waarvan het hogere vergrotingsniveau geschikt is voor het bekijken van het volledige beeldveld op camera's met standaard spiegelloze camera-EVF's en optische DSLR-zoekers.

De full-frame rechte zoeker biedt ook meer ruimte voor uw ademautomaat, waardoor u een comfortabelere kijkpositie heeft, kan in enkele seconden zonder gereedschap worden geïnstalleerd en behoudt de probleemloze dioptrische aanpassingsfunctie onder water.

Al meer dan tien jaar staan de verbeterde zoekers van Nauticam bekend om hun superieure optica, haarscherpe prestaties en de eerste in zijn soort dioptrische aanpassing onder water. Iedereen die deze instrumenten heeft gebruikt, is gaan beseffen wat een aanwinst ze kunnen zijn voor elke onderwaterfotograaf. Maar de camerawereld heeft de afgelopen tien jaar radicale technologische veranderingen ondergaan, waaronder de steeds grotere omvang en resolutie van elektronische zoekers (EVF's) die worden aangetroffen in de nieuwste hoogwaardige spiegelloze camera's. Deze nieuwere EVF's dagen zelfs de beste verbeterde zoekers voor onderwaterhuizen uit.

Als reactie op deze technologische evolutie is Nauticam verheugd om de volgende generatie verbeterde zoekers te introduceren die zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van alle huidige EVF's voor digitale camera's en deze te overtreffen, evenals wat er in de nabije toekomst wordt verwacht. De nieuwe Full Frame Straight Viewfinder maakt gebruik van geheel nieuwe optica om vervormingsvrij kijken mogelijk te maken zonder het beeldframe te knippen. Met de nieuwe zoekers is het bekijken van beelden tijdens het afspelen of het navigeren door de menu's door de EVF nog nooit zo eenvoudig geweest.

32º/1:1 versus 42º/0.8:1

Omdat verschillende fotografen verschillende behoeften en prioriteiten hebben, biedt Nauticam de Full Frame Straight Viewfinder in twee opties aan. De 1:1-zoekeroptie biedt de meeste vergroting die beschikbaar is voor onderwaterkijken, terwijl het beeldveld en de omringende gegevens op de meeste camera's behouden blijven. Deze zoeker is een doorbraak in prestaties op EVF's met hoge resolutie en is een absoluut genot op traditionele DSLR's. Het weergegeven detailniveau is ongeëvenaard in de branche.

Voor degenen die camera's gebruiken met bekende EVF-uitdagingen, zoals de Sony's A1- en A7SIII-camera's, of gewoon voor de fotograaf die zoveel mogelijk werkruimte in het gezichtsveld van de zoeker wil, biedt Nauticam de nieuwe 0.8:1-versie. De zoeker van 0,8:1 biedt een even scherpe en heldere EVF-weergave als de 1:1 zoeker, met iets minder vergroting voor compromisloze beeldweergave van hoek tot hoek of betere weergave van opnamegegevens.

PROBLEEMLOZE DIOPTRISCHE AANPASSING ONDERWATER 
De geliefde dioptrische aanpassing is nog steeds aanwezig en zorgt voor een gemakkelijke aanpassing van het gezichtsvermogen in het water zonder de zoeker te demonteren. evenals de eenvoudige installatie en verwijdering die slechts enkele seconden duurt.

INSTALLEREN ZONDER GEREEDSCHAP
De Nauticam Full Frame Straight Viewfinder kan in enkele seconden zonder gereedschap worden geïnstalleerd. De zoeker is een directe vervanging van de standaard 0,66X-zoeker op DSLR en veel full-frame spiegelloze behuizingen, maar vereist een eenvoudig te installeren adapter op bepaalde MIL-behuizingen.

Of je nu een zoeker aanschaft voor de toekomst voor je huidige installatie, of geduldig wacht op een zoeker die de nieuwste professionele spiegelloze camera waar je mee duikt waardig is, deze geavanceerde zoekers zijn de nieuwe industriestandaard om naar te kijken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nauticam Full Frame rechte viewfinder 40°/ 0.8:1 [32212]
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden