Nauticam NA-A6400 onderwaterhuis voor Sony A6400 [17422]

€ 2.785,90 € 2.302,40
Niet meer leverbaar !
SKU
NA17422



Ergonomisch, professioneel onderwaterhuis voor de Sony A6400. Kan mee tot 100 meter diepte.

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Bediening
Het NA-A6400 onderwaterhuis beschikt over geïntegreerde ergonomische handgrepen met roestvrijstalen verstevigingsbeugels die extra stevigheid bieden en bevestiging voor verlichting. De handgrepen kunnen worden bijgesteld voor grotere handen of dikke handschoenen. Een grote tweetraps knop is gemakkelijk bereikbaar vanaf het rechter handvat en biedt nauwkeurige bediening van de autofocus en ontspanknop.

Een duimhendel aan de rechterkant van de behuizing activeert de besturing t.b.v. AF / MF-AEL. Dit besturingselement kan in de camera worden aangepast om autofocus te vergrendelen of te activeren. Deze automatische scherpstelknop met terugkeuzeknop is een favoriet van onderwatergebruikers omdat het de autofocus-activering van de ontspanknop scheidt om ongewenste focussen tijdens repeterende opnamen of tijdens video-opnamen te voorkomen.

Een speciale knop om video-opnames te activeren ligt binnen bereik van de rechter hendel en is rood gekleurd voor snelle herkenning. Schakelen tussen de elektronische zoeker met hoge resolutie (EVF) en het LCD-scherm wordt bereikt met een duidelijk gekenmerkte hendel rechts van de zoeker van de behuizing.

Het LCD-scherm kan schuin geplaatst wordent, waardoor het gemakkelijker is om alles onderwater te zien en lichtweerspiegeling te verminderen. De camerabevestiging vergrendelt op zijn plaats in de behuizing, zodat deze er niet uitvalt wanneer de behuizing wordt geopend en een goede uitlijning van de besturing wordt gegarandeerd.

Flits trigger
Flits-triggers worden aangestuurd via de pop-up ingebouwde flitser van de A6400. Een hendel aan de bovenzijde van het onderwaterhuis kan worden gebruikt om de flitser in de behuizing te openen of te sluiten, zodat u niet hoeft te onthouden dat u de flitser moet activeren voordat u de camera in de behuizing plaatst. Sea & Sea-stijl optische kabel aansluitingen zijn boven de poort ingebouwd in de behuizing.

Extra accu
Om langer gebruik mogelijk te maken, kan de NA-A6400 worden gebruikt met het optionele 2500mAh-batterijpakket (PN: 36332) dat onder de camera in de behuizing wordt gemonteerd en via USB op de camera wordt aangesloten.

HDMI uitgang
De NA-A6400 kan worden gebruikt met externe monitoren zoals de SmallHD 502B en de Nauticam NA-502B-behuizing via het Nauticam HDMI 1.4-systeem.

Extra optiek en accessoires
Met behulp van het Nauticam bajonetsysteem en dubbele flip-adaopters kunnen extra converters (macro, groothoek) op het onderwaterhuis gebruikt worden. Voor de electronische zoeker van de camera zijn 45° en 180° beeldzoekers verkrijgbaar.

Meegeleverd:
90133 hoofd o-ring
O-ring vet
O-ring verwijdertool
CR2032 batterij 
Inbussleutels

Afmetingen: 306 x 168 x 100mm. (BxHxD)
Gewicht: 1.6Kg aan land, 0.33kg in water
Geteste diepte: 100 m
Poort systeem: N85

Handleiding v/d fabrikant (Engels)

Overzicht poortsysteem / lens

Meer informatie
Max. diepte100 meter
Merk cameraSony
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nauticam NA-A6400 onderwaterhuis voor Sony A6400 [17422]
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden