Focuslamp met eigen optische kabel

De Weefine Smart Focus 1000 werkt met een eigen optische kabel. Dat is uniek. Het is daardoor de enige focuslamp die echt 100% betrouwbaar werkt. De focuslamp ziet de flits altijd. Ook als er gewerkt wordt met snoots. Of in hele lichte omstandigheden. De optische kabel wordt verbonden met het onderwaterhuis en geeft met de snelheid van het licht een trigger door naar de focuslamp, als de interne flitser van de camera flitst.

Met deze multifunctionele focus- & videolamp op een beweegbare arm bovenop je onderwaterhuis kan je camera sneller en nauwkeuriger scherpstellen en kun je je onderwerp beter belichten als je de foto gaat maken. Op het moment dat je camera flitst kun je de focuslamp uit laten gaan òf je kunt instellen dat de lamp tijdens de flits een extra boost licht geeft!

De lamp is ook te gebruiken als videolamp voor met name macro-opnamen. Bij macrofoto's is het ideaal om de lamp goed op je onderwerp te richten en te laten flitsen. Extra licht (op een arm) tijdens het maken van video of foto, zorgt voor meer kleurrijke beelden!
De lamp heeft ook een rood licht functie. Tijdens een nachtduik kun je met dit licht scherpstellen zonder het onderwaterleven af te schrikken.

Deze Weefine Smart Focus 1000 set wordt geleverd met een beweegbaar armpje, die zo op het schoentje bovenop je onderwaterhuis te schuiven is.