Huur eens een onderwatercamera of flitser voor je vakantie!

Ga je een weekje op duikvakantie en wil je ook eens met een onderwatercamera fotograferen? Of eens  een externe onderwater flitser uitproberen bij je eigen set op vakantie?  Uitproberen of fotograferen met een instelbare camera  iets voor je is?  Of heb je een een onderwaterhuis nodig voor een eenmalige professionele foto-shoot? Ook flitsers, lampen of een onderwaterdrone huren , behoort tot de mogelijkheden.

We hebben diverse fotosets, onderwaterhuizen, lampen, onderwaterdrones en flitsers ter beschikking voor de verhuur. Wij verhuren ook complete sets inclusief alle benodigdheden zodat je meteen aan de slag kunt.

Berekening huurprijs / vaststelling huurperiode

Je kunt ervoor kiezen om de set persoonlijk op te halen en terug te brengen in onze showroom in Oud Gastel. Naar je op laten sturen en per pakketdienst naar ons terugsturen is ook mogelijk. Wat je maar wenst! Als je geen ervaring hebt met onderwaterfotografie, raden we je aan om de set af te halen, zodat we je nog wat uitleg kunnen geven over het gebruik. We berekenen de huurdagen vanaf het moment dat de huurset wordt opgehaald / de dag dat we versturen tot en met het moment dat de set terug bij ons ingeleverd wordt, ofwel tot en met het moment dat de set terug bij ons wordt afgeleverd door een pakketdienst. 

De verzendkosten voor het toesturen van de set aan het begin van de huurperiode zijn:
Binnen Nederland € 4,95 (Gratis verzending bij een huurbedrag boven € 100)
Naar België: € 8,95 (Gratis verzending bij een huurbedrag boven € 200)

Na afloop van de huurperiode kan de set in onze showroom in Oud Gastel ingeleverd worden. Naar ons terugsturen (voor eigen rekening) mag natuurlijk ook.

Langer huren = voordelig huren

Vanaf de tweede week geldt: 50% korting op de weekprijs. De eerste week betaal je dus de weekprijs. Iedere volgende week betaal je de helft van de weekprijs. 

Borg

Wij rekenen over al onze huurartikelen een borgbedrag. Dit bedrag staat bij elk huurartikel vermeld en wordt bij elkaar opgeteld wanneer je meerdere artikelen wilt huren. Wij gaan er vanuit dat je met het huurartikel netjes en zorgvuldig om zult gaan.Het borg-bedrag wordt dan ook naar je terug overgemaakt of contant terug gegeven, wanneer wij het huurartikel weer retour hebben ontvangen en na inspectie op eventuele beschadigingen of vermissingen van losse onderdelen. We verwachten dat de huurartikelen netjes zijn gespoeld en er geen zout en zand meer aanwezig is. Wanneer blijkt dat er buitensporige beschadigingen, zand/zout, waterschade of vermissingen van losse onderdelen worden vastgesteld, zullen de kosten van reparatie of schoonmaak in mindering worden gebracht op het borgbedrag

Ons huurassortiment

We hebben een ruim assortiment beschikbaar voor verhuur. Van een basisset tot een professionelere sets met lampen en flitsers. Voor diverse spiegelreflex- en systeemcamera's hebben we alleen het onderwaterhuis en de poorten beschikbaar. Die worden dus gebruikt in combinatie met een eigen camera.  Bekijk hier ons complete huurassortiment. Vragen? We horen het graag.

Huur assortiment

Reserveren?

Bel ons of stuur ons een email. Dan controleren dan of de gewenste set nog beschikbaar is en reserveren de set voor je in de gewenste periode. E-mail:  info@onderwaterhuis.nl 

Reserveer op tijd voor de drukke vakantieweken!