Onderwaterdrone QYsea Fifish V6s: inspecties onder water

De Qysea Fifish V6s is een onderwaterdrone, uitgerust met een robot arm en zelfs een VR-bril! Inspecteer je boot, aquacultuur of geniet gewoon van het onderwaterleven. Te besturen via een app vanaf de kant via je smartphone of een tablet. Zie hetzelfde als een duiker zou zien onder water, zonder zelf nat te worden!

Kijk of inspecteer onder water zonder te duiken

De onderwaterdrone is perfect te gebruiken om iets te inspecteren onder water, maar ook goed te gebruiken om het onderwaterleven te bewonderen zonder te duiken. Met een bereik van 100 meter is genoeg leuks te bewonderen! Tevens is de drone ook erg gemakkelijk te besturen, erg vergelijkbaar met een drone voor boven water. De drone kan tot 100 meter diepte, heeft een 12MP elektronisch gestabiliseerde sensor die tevens in 4K/30FPS kan filmen en laat een real-time beeld zien via je smartphone of tablet, die op de controller bevestigd kunnen worden. De Fifish V6s is een consumentendrone, maar kan prima ingezet worden voor kleine inspecties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inspecteren van de onderkant van de boot, havens, aquacultuur en nog veel meer. Het voordeel van deze drone is, is dat deze zijwaarts kan varen. Dat maakt de inspectie een stuk makkelijker. Je hoeft dan immers niet steeds de camera opnieuw in de goede richting te draaien.

Specificaties

De 12MP sensor zorgt ervoor dat de onderwaterdrone prima foto’s maakt en ook goed zicht heeft in donkere omstandigheden. Tevens filmt de drone in 4K 30FPS: dat zorgt voor scherpe beelden. Slow motion is tevens mogelijk op 1080P met 120FPS ( ongeveer 4x slow motion ). De camera kan focussen tot op 40cm en heeft een beeldhoek van 166 graden. Ook is de drone uitgerust met 2x 2000 lumen lampen die zich naast de camera bevinden. Met een intern geheugen van 64GB kan lang genoeg worden gefilmd. De gratis Fifish app biedt mogelijkheden tot kleurherstel en andere instellingen van de camera. De V6s beschikt over een 156Wh accu, waarmee je onder normale omstandigheden 4 tot 6 uur kunt varen (afhankelijk van hoeveel licht je gebruikt en hoeveel je filmt). De drone kan tot 3 knopen varen ( 1,54 meter per seconden ). Een fijne drone in besturing, die leuke beelden kan maken en breed inzetbaar is voor een schappelijke prijs!

 

Meegeleverde VR-bril: wat een beleving!

Er wordt een VR-bril meegeleverd, waar een gaaf technisch hoogstandje in zit! Als je de VR-bril op hebt en naar links kijkt, zal de drone naar links meebewegen. Dat geldt ook voor naar boven, onder en naar rechts kijken. Wat een beleving zo! Het lijkt net alsof je aan het duiken bent!

Robotarm

De V6s drone wordt geleverd met een robotarm. Bijvoorbeeld te gebruiken om rotzooi uit het water halen. Makkelijk bedienbaar via je app. 

Het goedkopere broertje: de QYSea Fifish V6

De gewone V6-versie heeft geen robotarm en minder batterijcapaciteit, maar is dan ook lager geprijsd dan zijn 'grotere' broertje. 

Professionele toepassingen

Bij de professionele uitvoering van de QYsea drone, de Fifish V6 Expert, zijn allerlei accesoires verkrijgbaar. Denk daarbij aan metaaldiktemeters, positioneringssystemen, sonar, accessoires om water- of grondmonsters te nemen, een haak om iets aan vast te haken, een extra camera bovenop. Meer info daarover? neem contact met ons op. We vertellen u er graag alles over.

Vragen?

Hulp nodig? Iets niet duidelijk? Neem gerust contact op: info@onderwaterhuis.nl of bel +31-(0)165-553944. Langskomen in onze showroom in Oud Gastel kan natuurlijk ook. We zijn 6 dagen per week geopend en helpen u graag.

Vragen? Bel of mail ons gerust