Weefine WED-7 Pro onderwatermonitor

Op deze 7-inch HD LCD monitor is onder water de scherpte en belichting van je opnamen goed te beoordelen. Ondanks de grootte van de monitor weegt deze toch maar 1230 gram en is deze verder heel compact. De monitor is voorzien van een HDMI-ingang en -uitgang en geschikt voor onderwaterhuizen met een accessoire-poort. De maximale diepte is 80 meter. De monitor wordt geleverd met een kogelaansluiting voor een makkelijke bevestiging op je onderwaterhuis.

Je beelden beoordelen op een grote monitor

Iedereen die ooit met een onderwatermonitor heeft gewerkt weet dat het een genot is om je beelden op een groot scherm te kunnen zien en beoordelen. Is het oogje van de vis scherp? Is de belichting goed? Is de compositie naar mijn zin? De monitor is ook nog eens groter dan de meeste monitoren op de markt. Maar liefst 7 inch. De monitor is heel plat en verder niet onnodig groot gemaakt, waardoor het geheel toch compact is gebleven.

Review in het blad DUIKEN

Onze collega Marco Heesbeen gaat gelijk met de eerste monitor die geleverd gaat worden aan de slag en zal daar een uitgebreide review over schrijven. De review zal gepubliceerd worden in het blad DUIKEN. 

Gunstig geprijsd

In vergelijking met andere onderwaterrmonitoren is deze Weefine WED-7 Pro gunstig geprijsd. Zeker omdat de meeste monitoren 5-inch groot zijn en deze WED-7 Pro dus nog 2 inch groter is.  De actuele prijs is altijd op onze website te vinden.

Geleverd met kogelaansluiting

De monitor wordt geleverd met een kogelaansluiting en daarmee gemakkelijk bovenop je onderwaterhuis te plaatsen.

Vragen?

Hulp nodig? Iets niet duidelijk? Neem gerust contact op: info@onderwaterhuis.nl of bel +31-(0)165-553944. Langskomen in onze showroom in Oud Gastel kan natuurlijk ook. We zijn 6 dagen per week geopend en helpen u graag.

Vragen? Bel of mail ons gerust