Ikelite DS51 Mark II flitser #40051

€ 579,15 € 478,64
Op voorraad
SKU
IK40051
Voeg toe aan verlanglijst

50Ws onderwaterflitser.
Als grootte en gewicht de belangrijkste beslissende factoren zijn, is de DS51 II iets voor u. De DS51 II is een van de kleinste en lichtste flitsers in zijn klasse met een gewicht van minder dan een pond (443 g)

  • Veilig en gemakkelijk bestellen. Webshop keurmerk !
  • Snelle en betrouwbare verzending met UPS, DHL of PostNL
  • Deskundig advies van de onderwaterfotografen zelf

Egonomie
Ook al is het een kleine flitser, je hebt geen pincet nodig om de DS51 II in te stellen. De belichtingsmodus schakelaar is prominent aanwezig op de achterkant van de flitser met een helder wit detail waardoor het gemakkelijk te zien is waar hij naar wijst.

Bij gebruik in TTL-modus samen met een compatibele TTL-converter, meet uw camera de scène en past het flitsvermogen automatisch aan.

Ware TTL-belichting
TTL-flitsbelichting maakt gebruik van het geavanceerde lichtmeetsysteem van uw camera om de flitsoutput automatisch aan te passen. In de TTL-flitsmodus activeert de camera een voorflits - voordat het beeld wordt vastgelegd - en gebruikt de informatie die het ontvangt om de output op tijd voor de foto aan te passen. De Ikelite eigen TTL-converters vertalen dit signaal voor correcte flitsbelichting onder water met Ikelite DS-flitsers. Laat de flitser in de TTL-instelling staan en focus op compositie en de  camerabelichting.

De voordelen van TTL-meting zijn veel groter dan alleen een variabele flitsoutput. TTL verbetert de recycletijd, maakt burst-opnamen mogelijk en verlengt de levensduur van de batterij van zowel uw camera als uw flitser. TTL is van cruciaal belang bij het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, zowel groot als klein.

Mix en match
De meeste fotografen kiezen voor een of twee DS51 II-flitsers voor macro en dubbele DS51 II-flitsers voor groothoek. Door de DS51 te combineren met helderdere flitsers zoals de DS160 II, DS162 of DS230, kunt u ook diepte en contrast aan uw afbeeldingen toevoegen. Bevestig de minder krachtige flitser als secundair bij het mixen van flitsers van verschillende intensiteit.

Flexibiliteit in triggering
De DS51 II ondersteunt een breed scala aan activeringsmethoden voor vrijwel elke toepassing in, uit en rond het water.

Activeer de DS51 II rechtstreeks vanaf uw camera met behulp van een elektrische synchronisatiekabel met ICS-5-stekker of door een optionele glasvezelconverter toe te voegen. De DS51 II ondersteunt belichtingscommunicatie met de meeste populaire cameramodellen met behulp van de Ikelite zeer nauwkeurige TTL-converters.

Remote triggering wordt ondersteund door zowel optionele verlengsnoeren en/of optische slave-converter. Plaats uw flitsers op een afstand van uw camera voor een verscheidenheid aan creatieve verlichtingsopstellingen, waaronder grotverlichting, wrakverlichting buiten de camera en zwembadstudiofotografie.

Bij gebruik van een optische slave- of glasvezeltrigger heeft elke flitser zijn eigen triggerapparaat nodig. Als u een DS Link TTL-converter gebruikt, sluit u twee flitsers aan met behulp van een dubbele Y-vormige synchronisatiekabel.

Specificaties

Geteste diepte: 100 meter
Flitskracht: 1 - 50 Ws
Belichtingshoek: 80º (met diffuser)
Instellingen: 6 stops in 1/2-stop stappen
Kleurtemperatuur: 5700K
Flitsen per lading: 300 - 1000 afhankelijk van de flitskracht
Recycle tijd: 0.1 - 3.5 seconden afhankelijk van de flitskracht
Electrische synchronisatie aansluiting: Ikelite ICS 5-pin bulkhead
Voeding: 4 AA alkaline, NiMH, or NiCad (niet meegeleverd)
Afmetingen: Ø 81 mm x 119 mm 
Gewicht: 443 gram (zonder batterijen en ball mount) 
Drijfvermogen: neutraal in zoet water

Meegeleverd

Batterijdeksel # 9440.45 (voorgeinstalleerd)
Diffuser # 0591.2 (voorgeinstalleerd)
1" Ball Mount # 4081.4 (voorgeinstalleerd)
Bulkhead cap # 9104.7 (voorgeinstalleerd)
Tube 1cc silicone vet 

Meer informatie
Max. diepte100 meter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ikelite DS51 Mark II flitser #40051
Uw waardering
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden