Inruilweken bij Onderwaterhuis.NL

Inruilweken bij Onderwaterhuis.NL
Jouw onderwatercamera en accessoires zijn geld waard!

Ben je uitgekeken op je hudige onderwatercamera set, flitsers of duiklamp en is het tijd voor iets nieuws? Ruil dan je huidge onderwatercamera en toebehoren bij ons in. Doe je dit tijdens de Inruilweken van 13 t/m 31 December 2021, dan ontvang je zelfs extra inruilwaarde.
Let op: Onderwatercamera set of accessoires dienen niet té oud te zijn. Dit wordt beoordeeld door één van de Onderwaterhuis.NL medewerkers.

 

Vrijblijvende inruiltaxatie opvragen

Vraag een vrijblijvende inruiltaxatie aan voor jouw in te ruilen apparatuur. Dit doe je door te mailen naar info@onderwaterhuis.nl , voeg daarbij duidelijke foto’s toe van de apparatuur die jij zou willen inruilen en geef aan waar je naar op zoek bent. Naar aanleiding van de foto’s wordt de geschatte waarde van je apparatuur bepaald. Wij streven ernaar de inruilaanvraag binnen 24 uur te beantwoorden met een vrijblijvende taxatie.

 

Online beurs aanbiedingen = Dubbel voordeel!

Dubbel voordeel uit jouw inruil apparatuur halen? Dat kan! Ruil je set vóór 1 januari in en profiteer van extra voordeel tijdens de online beurs aanbiedingen van 22-31 januari!

Hoe gaat het in zijn werk?

- Ruil tijdens de inruilweken je onderwatercamera of accessoires in.

- Het tegoed wordt bijgeschreven op je klantenkaart zodat je het kunt gebruiken voor je nieuwe apparatuur tijdens de online beursaanbiedingen in januari!

- Profiteer dus nu van een extra hoge inruilprijs EN in januari van de beursaanbieding. Dubbel voordeel dus!!

 

Neem eerst contact met ons op. Zodat wij de order inclusief alle voordelen, speciaal voor jou verwerken in het systeem!

 

Actieperiode inruilweken: 13 december t/m 31 december

 
Dus heb je thuis nog een flitser, onderwatercamera of accessoires liggen die je niet meer gebruikt, maar nog in een prima staat zijn? Vraag online een prijsindicatie aan en profiteer van een scherpe inruilwaarde zodat jij in het nieuwe jaar met een nieuwe set of accessoires weer waanzinnige onderwaterfoto- of video’s kunt maken!