Maandelijkse Archieven: Augustus 2020

  1. Ons team: Marie-Louise Kerkhof

    Ons team: Marie-Louise Kerkhof

    Mijn naam is Marie-Louise Kerkhof en ben geboren en getogen in Roosendaal (vlakbij Oud-Gastel). Hier woon ik met mijn man en onze twee studerende zoons. Ik ben creatief en hou van uitgaan, stylen, zumbadansen en reizen. Sinds oktober 2017 werk ik part-time bij Onderwaterhuis.NL als Financieel Assistent en verzorg hier diverse administratieve taken.

    Op maandag, dinsdagmiddag en donderdag ben ik op kantoor aanwezig. Ik informeer de klanten over hun lopende bestellingen en houd mij bezig met andere financiële zaken.

    Ervaring in de onderwaterfotografie heb ik niet, maar weet er inmiddels al wel het een en ander over te vertellen door alle enthousiaste verhalen van mijn collega’s.

    Het is fantastisch om in dit team te werken dat zoveel passie heeft voor de onderwaterfotografie en lever hier graag mijn bijdrage aan ☺.

    Lees meer »
  2. De perfecte armen voor je onderwatercamera

    De perfecte armen voor je onderwatercamera

    Als je een nieuwe camera, lens, flitser of lamp aanschaft, dan kies je die met zorg. Aan het kiezen van de armen voor een flitser of lamp wordt vaak minder aandacht besteed. Dat is jammer. De keuze van het juiste armsysteem bij je set is juist super belangrijk. We leggen je uit waarom.

    Lees meer »
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden