Maandelijkse Archieven: December 2023

  1. Welk OM System Tough TG-7 onderwatercamera pakket past bij jou?

    Welk OM System Tough TG-7 onderwatercamera pakket past bij jou?

    De Olympus Tough camera's zijn al jarenlang hele populaire onderwatercamera's voor beginners en wat gevorderde onderwaterfotografen die met een compacte set te water willen gaan. Intussen is de laatste nieuwe Tough camera de TG-7. Met de TG-7 hebben we ook weer verschillende pakketten samengesteld.

    Lees meer »
  2. Vakantie-tips voor duiken en snorkelen met een onderwatercamera

    Vakantie-tips voor duiken en snorkelen met een onderwatercamera

    Tip 1: Spoelen, spoelen, spoelen
    Spoel na gebruik uw waterdichte camera of het onderwaterhuis altijd goed als u deze in zout water heeft gebruikt. Laat een emmer of wasbak vollopen met water en leg het gesloten onderwaterhuis of de onderwatercamera daar een tijdje in. Vervolgens raden wij u aan om onder water alle knoppen een aantal keer te bedienen, zodat het zout ook tussen de knoppen uitgespoeld wordt.

    Lees meer »
  3. Een onderwatermonitor bovenop je onderwaterhuis

    Een onderwatermonitor bovenop je onderwaterhuis

    Heb je moeite om je beelden onder water goed te beoordelen op het kleine schermpje van je camera? Een onderwatermonitor bovenop je onderwaterhuis plaatsen is een perfecte oplossing daarvoor! Comfortabel, lekker duidelijk en ideaal voor onderwaterfoto- en videografen om de scherpte van je beelden goed te beoordelen.

    Lees meer »
  4. Welke flitser past bij jou? Team Onderwaterhuis helpt je kiezen

    Welke flitser past bij jou? Team Onderwaterhuis helpt je kiezen

    Met een externe flitser maak je mooiere onderwaterfoto’s. Mooiere kleuren, meer contrast, minder zweefvuil. Een onderwatercamera heb je waarschijnlijk al. Je wil er graag een flitser erbij. Maar… welke flitser moet je nu kiezen? Het team van Onderwaterhuis.NL helpt je graag op weg bij het vinden van de juiste flitser.

    Lees meer »
  5. Official Nauticam European Pro-Service Center

    Official Nauticam European Pro-Service Center

    Nauticam has appointed UWCameraStore / Onderwaterhuis.NL as official European Pro-Service Center. We are proud to have achieved this certification! From now on we will not only perform service on Nauticam products for our own customers but also for other Nauticam dealers in Europe.

    Lees meer »
  6. De 5 populairste uitbreidingen voor de Olympus Tough

    De 5 populairste uitbreidingen voor de Olympus Tough

    Heb jij een Olympus ofwel OM System Tough om onder water foto's mee te maken? Dan ben je zeker niet de enige! De camera is ontzettend populair voor onderwaterfotografie. Lekker compact, geweldige macrostand en waterdicht van zichzelf. De Om System Tough heeft zoveel te bieden! Nog geen Tough? Lees er hier alles over!

    Lees meer »
  7. Beste koop flitser voor compact camera's en kleinere systeemcamera's

    Beste koop flitser voor compact camera's en kleinere systeemcamera's

    Met een externe flitser op je onderwatercamera maak je foto's met mooiere kleuren, meer contrast en minder zweefvuil. Ook bij aanwezig omgevingslicht zul je vaak willen flitsen om mooiere onderwaterfoto's te maken. De AOI Q1 onderwaterflitser zal veel onderwaterfotografen aanspreken. Klein van formaat, maar de flitskracht en belichtingshoek zijn dik in orde.

    Lees meer »
  8. Topper: OM Systems Tough TG-7 onderwatercamera

    Topper: OM Systems Tough TG-7 onderwatercamera

    De nieuwe OM System Tough TG-7 is uit! De opvolger van de super populaire onderwatercamera Olympus Tough TG-6. De nieuwe TG-7 beschikt over alle pluspunten van de TG-6 en doet daar nog een schepje bovenop. In combinatie met een onderwaterhuis is het, zonder twijfel, de beste point-and-shoot compact onderwatercamera!

    Lees meer »
  9. AOI UH-GPx onderwaterhuis met monitor voor GoPro 12, 11, 10 en 9

    AOI onderwaterhusi voor Gopro

    Grote monitor, extra accuduur, grote knoppen, vacuümcontrole, handvatten en de mogelijkheid om extra lenzen te gebruiken bij je Gopro....dat is een nutshell wat dit onderwaterhuis allemaal toevoegt aan je GoPro! Deze behuizing maakt van de GoPro HERO 12, 11, 10 of 9 dus de ultieme onderwater videocamera.

    Lees meer »
  10. Onderwaterdrones voor inspecties, onderzoek en zoekacties

    Onderwaterdrones voor inspecties, onderzoek en zoekacties

    Biologisch onderzoek, Search & Rescue, scheepsinspecties, bodeminspecties, monitoring in mosselkwekerijen en andere aquacultuur, controles van infrastructuur...het zijn zomaar wat voorbeelden van gebieden waar onderwaterdrones ingezet worden. In combinatie met een drone kunnen 1 of meerdere accessoires zoals een sonar, metaaldetector, robotarm, laser scaler of watermonster collector worden gebruikt.

    Lees meer »
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden