Maandelijkse Archieven: Oktober 2021

  1. Handig compact frame voor je Olympus Tough TG-5 of TG-6

    Handig compact frame voor je Olympus Tough TG-5 of TG-6

    Wil je je Olympus Tough TG-5 of TG-6 uitbreiden met een lamp of flitser? Of wil je een extra voorzetlens mee onder water nemen? Dan heb je een tray met armen en bevestigingspunten nodig om alles een plaatsje te geven. Voor onze reislustige fotografen en videografen is een grote set niet altijd een uitkomst. Het resulteert al snel in extra bagage, terwijl je het eigenlijk in je rugzak mee wilde nemen.

    Lees meer »
  2. Wat een verrassing: toch een eerste prijs op het WK Onderwaterfotografie!

    Wat een verrassing: toch een eerste prijs op het WK Onderwaterfotografie!

    Van maandag 4 oktober tot zaterdag 9 oktober vond het WK Onderwaterfotografie en -video plaats in Porto Santo bij Madeira. Onze collega (en eigenaar van Onderwaterhuis.NL) Marco Heesbeen heeft samen met zijn buddy Marco Reijnen meegedaan aan dit wereldkampioenschap. Teams uit 18 landen van Chili tot Koeweit namen deel aan de wedstrijd.

    Lees meer »
  3. Vandaag is de eerste wedstrijddag van het WK Onderwaterfotografie in Porto santo

    Vandaag is de eerste wedstrijddag van het WK Onderwaterfotografie in Porto santo

    Vandaag en morgen komt het erop aan voor onze collega Marco Heesbeen en zijn buddy Marco Reijnen. Het is vandaag de eerste wedstrijddag van het 18e Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie op Porto Santo (bij Madeira). Ze gaan vandaag duiken op dezelfde twee duikstekken als gisteren tijdens de trainingsdag. Ze weten dus al wat ze te wachten staat.

    Lees meer »
  4. De duikstekken verkennen voor het WK Onderwaterfotografie

    De duikstekken verkennen voor het WK Onderwaterfotografie

    Morgen (4 oktober 2021) start het 18e WK Onderwaterfotografie en -video in Porto Santo. Afgelopen vrijdag is onze collega Marco Heesbeen op het eiland aangekomen samen met zijn duikbuddy Marco Reijnen. Klaar om de duikstekken te gaan verkennen rondom het eiland!

    Lees meer »
  5. Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie- en video bijna van start!

    Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie- en video bijna van start!

    Vandaag is onze collega Marco Heesbeen samen met zijn buddy Marco Reijnen vertrokken naar Porto Santo, een eilandje naast het eiland Madeira (Portugal). Maandag 4 oktober gaat daar het 18e Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie- en video van start. Inmiddels zijn ze op het eiland aangekomen...

    Lees meer »
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden