Maandelijkse Archieven: November 2017

  1. Eindelijk is het dan zover

    Eindelijk is het dan zover

    Eindelijk is het dan zo ver...Dè dag dat Arco en ik naar het Wereld Kampioenschap Onderwaterfotografie in La Paz, Mexico vertrekken. Het eerste deel van het Nederlandse team is 2 dagen eerder vertrokken en de eerste berichten van hun zijn goed. De communicatie met Mexico was enorm moeizaam, dus het was even afwachten of alles goed geregeld was bij aankomst….en dat blijkt zo te zijn. Dus dat is al een last minder.

    Lees meer »
  2. Nog 1 nachtje slapen

    Nog 1 nachtje slapen

    Tic, tac, tic, tac…

    Caramba! Die klokt tikt maar verder. Nu gaat het wel erg hard opschieten. Morgen vlieg ik via Mexico City naar La Paz in Mexico. Vreemd gevoel in mijn lijf deze week. Nog zoveel af te ronden op mijn werk en nog zoveel praktische dingen te regelen.

    Lees meer »
  3. Ons bezoek aan de DEMA duikbeurs in Orlando

    Ons bezoek aan de DEMA duikbeurs in Orlando

    Weer achter ons bureau vandaag na ons bezoek aan de DEMA-show in Orlando, Florida. De DEMA-show is de grootste duikbeurs ter wereld speciaal voor leveranciers van allerlei duikapparatuur. Een deel van de beurs is speciaal voor alle grote merken en leveranciers die zich richten op onderwaterfotografie en -video. Het ene jaar wordt de beurs in Orlando georganiseerd en het andere jaar in Las Vegas.

    Lees meer »
Copyright © Onderwaterhuis 2024 - Alle rechten voorbehouden