Natuurlijk een onderwatercamera mee op vakantie!

Het is allemaal zo mooi en indrukwekkend dat veel snorkelaars en duikers graag wat vast willen leggen van hun avonturen onder water. Om later terug te kunnen kijken en om aan anderen te laten zien hoe mooi het onder water was. Dus eigenlijk zou er een onderwatercamera mee op vakantie moeten... U zou kunnen denken aan een wegwerpcamera, maar die werken nog met rolletjes en de kwaliteit van de foto's is niet geweldig. Wist u dat er voor heel veel digitale camera's een onderwaterhuis of waterdichte zak bestaat? Bekijk eens of er voor uw eigen digitale camera, die u boven water gebruikt, een onderwaterhuis bestaat. Dan maakt u van uw eigen digitale camera een onderwatercamera op het moment dat u dat wenst.

Daarnaast hebben we al complete onderwatercamera's (camera + onderwaterbehuizing) van topmerken als Olympus, Nikon, Canon, Ikelite vanaf 299 euro. En met zo'n setje maakt u echt gewoon prachtige onderwaterfoto's en filmpjes!

Een ander mogelijkheid is een onderwatercamera (foto of video) huren voor uw vakantie. We hebben een ruim assortiment beschikbaar voor verhuur. Van een basisset tot een professionele set met lampen en flitsers. Ook ideaal om eens een onderwatercamera uit te proberen en te kijken of onderwaterfotografie ook iets voor u is.

Bekijk hier ons complete huurassortiment. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie