Neem je smartphone mee onder water en naar het strand

Je smartphone. Wie gaat er nog zonder dat ding de deur uit. Je hebt hem altijd bij je. Ook onder water en bij het water kun je je telefoon gewoon met je meenemen en foto's en filmpjes blijven maken. 

We hebben een heel assortiment aan waterdichte oplossingen. Van een waterdichte zak van € 8,95 tot waterdichte behuizing met een maximale diepte van 80 meter met een vacuüm controlesysteem en Bluetooth verbinding. Het is maar net wat je wensen zijn.

Waterdichte hoes Ihone 6

Waterdichte zak voor je smartphone tot 5 inch (Iphone of Android)

Waterdicht tot 3 meter, zanddicht, stofdicht. In het hoesje is de smartphone prima te gebruiken. Het hoesje zorgt er tevens voor dat uw telefoon blijft drijven! 
ideaal voor gebruik in, op en bij het water ter bescherming van je telefoon.

Geschikt voor alle smartphones kleiner dan 5 inch.  Prijs: € 8,95

nauticam onderwaterhuis voor Iphone

Nauticam NA-IP6 waterdichte behuizing voor Iphone 6

Maak van je Iphone 6 een echte onderwatercamera met dit tot 40 meter waterdichte onderwaterhuis van Nauticam.
Naast professionele onderwaterhuizen voor camera's van Nikon, Canon en Olympus heeft Nauticam ook een onderwaterhuis ontwikkeld voor de Apple Iphone 6. Het onderwaterhuis is waterdicht tot 40 meter en door middel van de gratis te downloaden Nauticam app is het mogelijk om de fotocamera van de telefoon te bedienen, foto's te bekijken en een logboek bij te houden. 
Er kunnen zelf filters of voorzetlenzen op geplaatst worden als je dat zou willen.

Prijs: € 189

Onderwaterhuis voor smartphone

Nagenoeg iedere smartphone is te gebruiken in dit onderwaterhuis. Ook als je van telefoon wisselt, blijft deze behuizing dus passend. Het is makkelijk te controleren of je de behuizing goed gesloten hebt door middel van het ingebouwde vacuüm afdichtingssysteem.
dat maakt het onderwaterhuis extra betrouwbaar. Zorg ervoor dat Bluetooth in je toestel is ingeschakeld, koppel het met de Smart Housing app voor de bediening en plaats de telefoon in de behuizing. Klaar om te snorkelen en duiken met je eigen smartphone! De grote knoppen zijn onder water makkelijk te bedienen.

Prijs: € 279 



Toch liever met een aparte onderwatercamera aan de slag om onder water foto's te kunnen maken? Gebruik de keuzehulp op onze website. Dit zijn de beginnercamera's tot € 400.