Online beursweekend bij Onderwaterhuis.NL van 4 t/m 6 februari

Komend weekend zou het eigenlijk Duikvaker zijn. De Duikvaker is verzet naar 2 en 3 april, maar bij Onderwaterhuis.NL toch volop beurskriebels dit weekend! Op zaterdag 5 februari bespreken we in video's / live-sessies op Facebook de meest populaire onderwaterhuizen voor smartphones, compacte onderwatercamera's, flitsers en foto/video/focuslampen. Wil je meer weten over de voor- en nadelen en de verschillen en kenmerken van de meest gebruikte apparatuur onder water? Zet dan zaterdag 5 februari met stip in je agenda!

Programma zaterdag 5 februari 

11 uur: Bespreking compacte onderwatercamera's (op onze Facebook-pagina)

Onderwaterfotograaf en auteur van boeken over onderwaterfotografie Ron Offermans bespreekt diverse compacte onderwatercamera's op onze Facebook-pagina. Hij zal vertellen over onderwaterhuizen van Weefine en Sealife voor smartphones, de ontzettend populaire Olympus TG-6 onderwatercamera met onderwaterhuizen van verschillende merken (Olympus, WeeFine, Ikelite, Nauticam). Ook de meer geavanceerde Canon G7X Mark III komt aan bod. Hij zal ingaan op de verschillen en de voor- en de nadelen. Ron is de schrijver van de bekende handboeken over onderwaterfotografie. Hij heeft ook voor allerlei camera's en flitsers bijlagen geschreven, waarin alle knopjes en mogelijkheden van een specifieke camera of flitser behandeld worden speciaal gericht op onder water. Ron verzorgt regelmatig workshops en cursussen in ons cursuslokaal. 

Marco Heesbeen en Sverrin Schoonderwoerd van Team Onderwaterhuis zitten klaar om je vragen te beantwoorden.

13 uur: Bespreking flitsers (op onze Facebook-pagina) 

Marco Heesbeen zal vervolgens om 13 uur de meest populaire flitsers bespreken. Welke flitser past het best bij welke set? Wat zijn de verschillen tussen de flitsers? Welke flitser is het meest geschikt voor welke omstandigheden? 

14 uur: Bespreking foto/video/focuslampen (op onze Facebook-pagina)

Om 14 uur zal Sverrin Schoonderwoerd de meest popualire foto/video/focuslampen de revue laten passeren en daarover vertellen. Wat zijn de verschillen? Welke lamp is geschikt voor welke set of welke omstandigheden?

15 tot 17 uur: Zoomsessies met Marco Heesbeen en Sverrin Schoonderwoerd

Vragen? Advies nodig? Via telefoon, email, chat op de website: stel ze gerust. We helpen je graag. Ook de showroom in Oud Gastel is zaterdag 5 februari gewoon open van 9 tot 17 uur. Gewoon langs komen en je vragen daar live stellen aan het team van Onderwaterhuis kan dus ook.

Van 15 uur en tot 17 uur zitten Marco en Sverrin op 5 februari klaar achter hun PC om via Zoom ook jullie vragen te beantwoorden. Makkelijk! Toch een persoonlijk gesprek zonder ervoor in de auto te hoeven kruipen ;-)

 

Beursaanbiedingen

Wat is een beurs zonder beursaanbiedingen? Het eerste weekend van februari knallen we als vanouds met allerlei beursaanbiedingen. Alleen online dit keer. Op deze pagina zijn de producten al te vinden waar we in ieder geval aanbiedingen mee hebben komend weekend! We voegen daar nog een paar aanbiedingen aan toe dit weekend. Gewoon omdat het eigenlijk Duikvaker zou zijn ;-)

Op 4, 5 en 6 februari : geen verzendkosten bij bestellingen van meer dan € 50  voor verzending binnen Nederland en België.

We hebben er zin in! Tot Duikvaker online bij Onderwaterhuis.NL dit weekend!

 

 

 

team Onderwaterhuis

Duikvaker online beurs