Welke onderwatercamera kies je als beginner?

We krijgen heel vaak de vraag welke onderwatercamera het best is voor beginners. Wil je gaan duiken en snorkelen en graag met fotografie aan de slag? In deze brochure helpen we je bij het maken van de juiste keuze. Ligt je focus meer op video? Kijk dan naar een actiecamera. Een onderwaterhuis om je smartphone is een hele makkelijke oplossing. De camera's in smartphones worden ook steeds beter!

PDF-brochure Keuzehulp beginnerscamera en accessoires

Als je graag gaat  fotograferen onder water, raden we absoluut de Olympus Tough TG-6 aan. De perefcte keuze voor beginners, omdat je makkelijk kunt fotograferen op de automatische stand. Je kunt er ook als wat gevorderde onderwaterfotograaf lekker mee doorduiken, want de camera heeft tevens heel wat instelmogelijkheden. De TG-6 staat echt bekend om zijn macro-functie. Het kopje van een naaktslakje in beeld brengen? Het gaat je lukken met de TG-6!

In onderstaande brochure hebben we de meest gekozen pakketten met de TG-6 en de meest gekozen accessoires, zoals batterijladers, flitsers, voorzetlenzen, vergrotende zoekers, handboek etc opgenomen. Alles handig op een rijtje met hyperlinks naar de betreffende producten in de webshop om de actuele prijzen te kunnen zien.

Keuzehulp Beginners onderwatercamera

 

 

PDF-brochure keuzehulp onderwatercamera voor beginners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alle producten die in deze brochure worden genoemd zijn ook opgenomen op deze pagina op onze website.